pendik escort bayan
ak

Chp Pm Yarın Toplanıyor

18.01.2018 - 14:23, Güncelleme: 18.01.2018 - 14:23
 

Chp Pm Yarın Toplanıyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 3-4 Şubat'ta yapacakları 36. Olağan Kurultay öncesi yarın son kez PM üyeleriyle bir araya gelecek

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3-4 Şubat'ta yapacakları 36. Olağan Kurultay öncesi yarın son kez Parti Meclisi (PM) üyeleriyle bir araya gelecek.Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşecek toplantı, saat 14.00'te başlayacak.PM toplantısında, Olağan Kurultay için hazırlanan rapor, kesin hesaplar ve kurultaya ilişkin hazırlıkların görüşüleceği öğrenildi.Kılıçdaroğlu'nun PM üyelerine bir "teşekkür" konuşması yapacağı ifade edildi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 3-4 Şubat'ta yapacakları 36. Olağan Kurultay öncesi yarın son kez PM üyeleriyle bir araya gelecek

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3-4 Şubat'ta yapacakları 36. Olağan Kurultay öncesi yarın son kez Parti Meclisi (PM) üyeleriyle bir araya gelecek.

Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşecek toplantı, saat 14.00'te başlayacak.

PM toplantısında, Olağan Kurultay için hazırlanan rapor, kesin hesaplar ve kurultaya ilişkin hazırlıkların görüşüleceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun PM üyelerine bir "teşekkür" konuşması yapacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.