pendik escort bayan
ak

Chp Niğde Milletvekili Gürer Mazbatasını Aldı

03.07.2018 - 14:33, Güncelleme: 03.07.2018 - 14:33
 

Chp Niğde Milletvekili Gürer Mazbatasını Aldı

NİĞDE (AA) - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi mazbatasını aldı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından CHP'den...

NİĞDE (AA) - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi mazbatasını aldı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından CHP'den milletvekili seçilen Gürer, hizmete giren yeni Niğde Adliyesi'ne geldi. Gürer, adliye duruşma salonunda düzenlenen törenle mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Osman Soydal'ın elinden aldı.Törenin ardından açıklamalarda bulunan Gürer, kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederek, ilk dönemde olduğu gibi bu dönemde de Niğde'nin sorunlarının takipçisi olacağını söyledi.
NİĞDE (AA) - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi mazbatasını aldı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından CHP'den...

NİĞDE (AA) - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi mazbatasını aldı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından CHP'den milletvekili seçilen Gürer, hizmete giren yeni Niğde Adliyesi'ne geldi.

Gürer, adliye duruşma salonunda düzenlenen törenle mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Osman Soydal'ın elinden aldı.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Gürer, kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederek, ilk dönemde olduğu gibi bu dönemde de Niğde'nin sorunlarının takipçisi olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.