pendik escort bayan
ak

Chp Milletvekillerinden Vali Çakacak'a Ziyaret

05.07.2018 - 14:58, Güncelleme: 05.07.2018 - 14:58
 

Chp Milletvekillerinden Vali Çakacak'a Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Vali Özdemir Çakacak ile makamında bir araya geldi.Nazik ziyaretten...

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Vali Özdemir Çakacak ile makamında bir araya geldi.Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, 24 Haziran'da gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrası Eskişehir Milletvekili seçilen Çakırözer ve Süllü'ye "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.Vali Çakacak, seçimlerin, huzurun, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu, demokratik olgunluk içinde yapıldığını bildirdi.Seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını dileyen Çakacak, seçim sürecinde kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.Vali Çakacak, Eskişehir’in bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara gelebilmesi için kentin tüm dinamikleri ile sürdürülen çalışmaların devam edeceğini belirtti.Çakacak'a teşekkür eden milletvekilleri Çakırözer ve Süllü ise, Eskişehir’in her alanda kalkınması ve sorunlara çözüm bulunması noktasında, ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Vali Özdemir Çakacak ile makamında bir araya geldi.Nazik ziyaretten...

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Vali Özdemir Çakacak ile makamında bir araya geldi.

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, 24 Haziran'da gerçekleştirilen 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrası Eskişehir Milletvekili seçilen Çakırözer ve Süllü'ye "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Vali Çakacak, seçimlerin, huzurun, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu, demokratik olgunluk içinde yapıldığını bildirdi.

Seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını dileyen Çakacak, seçim sürecinde kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Vali Çakacak, Eskişehir’in bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara gelebilmesi için kentin tüm dinamikleri ile sürdürülen çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Çakacak'a teşekkür eden milletvekilleri Çakırözer ve Süllü ise, Eskişehir’in her alanda kalkınması ve sorunlara çözüm bulunması noktasında, ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.