pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Chp Milletvekilleri Niğde'de

20.10.2016 - 17:43, Güncelleme: 20.10.2016 - 17:43
 

Chp Milletvekilleri Niğde'de

NİĞDE (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve bazı milletvekilleri Niğde'ye geldi.İnce, partisinin il başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada,...

NİĞDE (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve bazı milletvekilleri Niğde'ye geldi.İnce, partisinin il başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin PKK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleriyle mücadele ettiğini söyledi.Beraberindeki milletvekilleriyle bu sorunu anlatmak, çiftçilerin sorunlarını dile getirmek için yollarda olduklarını belirten İnce, şöyle devam etti:"Patatesçinin derdini, elmacının derdini anlatmak için buradayız. Geçinemeyen emeklilerin sorununu meydanlarda haykırmak, partimizi iktidar yapmak için Cumhuriyetimizi kurtarmak için buradayız. Çocuklarımızın sınav sorularının çalınmaması için buradayız. Bize, 'seçim yok, ne için geziyorsunuz?' diyenlere bunları yüreğimizle haykırmak için geziyoruz. Dolar 3 lirayı aşmış, 3-5 milyon Suriyeli sokaklarda. Çiftçi 10 kuruşa meyve suyu fabrikalarına elma satıyor, mazot alamıyor, gübre alamıyor, 100 bin kişi memuriyetten ihraç edilmiş, gençlerimiz işsiz, turizm çökmüş. 8,7 milyon turist geçen seneye göre azalmış. Suriye ile savaşın eşiğindeyiz, içindeyiz."İlçe ve milletvekilleri, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in, Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki kabrini de ziyaret etti.
NİĞDE (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve bazı milletvekilleri Niğde'ye geldi.İnce, partisinin il başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada,...

NİĞDE (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve bazı milletvekilleri Niğde'ye geldi.

İnce, partisinin il başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin PKK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleriyle mücadele ettiğini söyledi.

Beraberindeki milletvekilleriyle bu sorunu anlatmak, çiftçilerin sorunlarını dile getirmek için yollarda olduklarını belirten İnce, şöyle devam etti:

"Patatesçinin derdini, elmacının derdini anlatmak için buradayız. Geçinemeyen emeklilerin sorununu meydanlarda haykırmak, partimizi iktidar yapmak için Cumhuriyetimizi kurtarmak için buradayız. Çocuklarımızın sınav sorularının çalınmaması için buradayız. Bize, 'seçim yok, ne için geziyorsunuz?' diyenlere bunları yüreğimizle haykırmak için geziyoruz. Dolar 3 lirayı aşmış, 3-5 milyon Suriyeli sokaklarda. Çiftçi 10 kuruşa meyve suyu fabrikalarına elma satıyor, mazot alamıyor, gübre alamıyor, 100 bin kişi memuriyetten ihraç edilmiş, gençlerimiz işsiz, turizm çökmüş. 8,7 milyon turist geçen seneye göre azalmış. Suriye ile savaşın eşiğindeyiz, içindeyiz."

İlçe ve milletvekilleri, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in, Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki kabrini de ziyaret etti.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.