pendik escort bayan
ak

Chp Milletvekili Keven'den Başkan Yılmaz'a Ziyaret

25.04.2019 - 15:23, Güncelleme: 25.04.2019 - 15:23
 

Chp Milletvekili Keven'den Başkan Yılmaz'a Ziyaret

YOZGAT (AA) - CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz'ı ziyaret etti.Keven, Yılmaz'a belediye başkanlığının hayırlı...

YOZGAT (AA) - CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz'ı ziyaret etti.Keven, Yılmaz'a belediye başkanlığının hayırlı olmasını dileyerek, görevinde başarı diledi. 31 Mart seçimlerinden Yılmaz'ın, üstün bir başarı göstererek Yerköy Belediye Başkanı seçildiğini belirten Keven, "İnanıyoruz ki belediye seçimlerinde gösterdiği başarıyı çalışmalarında da gösterecektir. İnanıyoruz ki Yerköy, kazanan, göç veren değil göç alan bir ilçe olacak. Bizler her zaman Başkan Ferhat Yılmaz’ın yanında olup, çalışmalarında destek olacağız." dedi.Yılmaz da ziyaretlerinden dolayı Keven'e ve beraberindeki CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, CHP İlçe Başkanı Erdem Koyunbaşoğlu'na teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz'ı ziyaret etti.Keven, Yılmaz'a belediye başkanlığının hayırlı...

YOZGAT (AA) - CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz'ı ziyaret etti.

Keven, Yılmaz'a belediye başkanlığının hayırlı olmasını dileyerek, görevinde başarı diledi.

31 Mart seçimlerinden Yılmaz'ın, üstün bir başarı göstererek Yerköy Belediye Başkanı seçildiğini belirten Keven, "İnanıyoruz ki belediye seçimlerinde gösterdiği başarıyı çalışmalarında da gösterecektir. İnanıyoruz ki Yerköy, kazanan, göç veren değil göç alan bir ilçe olacak. Bizler her zaman Başkan Ferhat Yılmaz’ın yanında olup, çalışmalarında destek olacağız." dedi.

Yılmaz da ziyaretlerinden dolayı Keven'e ve beraberindeki CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, CHP İlçe Başkanı Erdem Koyunbaşoğlu'na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.