pendik escort bayan
ak

Chp Konya Milletvekili Bozkurt'un Ilgın Ziyareti

10.02.2018 - 19:08, Güncelleme: 10.02.2018 - 19:08
 

Chp Konya Milletvekili Bozkurt'un Ilgın Ziyareti

KONYA (AA) - CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, partisinin Ilgın ilçe teşkilatını ziyaret etti.Burada konuşan Milletvekili Bozkurt, kurultay sonrası...

KONYA (AA) - CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, partisinin Ilgın ilçe teşkilatını ziyaret etti.Burada konuşan Milletvekili Bozkurt, kurultay sonrası parti örgütlerini bilgilendirmek amacıyla ziyaretler yaptıklarını söyledi.Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda ordunun ve devletin sonuna kadar arkasında olduklarını ifade eden Bozkurt, şunları kaydetti:"Ordumuz yurt dışındaki bu harekatı son derece meşrudur. Sınır güvenliğimiz için mutlaka yapılmalıdır. Ama ordumuz, yurt dışında savaşırken ihtiyaç olan tek şey iç cephede milli birliktir. Bu milli birliği sağlamak önce bu ülkeyi yöneten iktidarın görevidir. Milli birlik CHP’yi eleştirerek sağlanmaz. Milli birlik ancak hep beraber olmakla mümkündür."
KONYA (AA) - CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, partisinin Ilgın ilçe teşkilatını ziyaret etti.Burada konuşan Milletvekili Bozkurt, kurultay sonrası...

KONYA (AA) - CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, partisinin Ilgın ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Burada konuşan Milletvekili Bozkurt, kurultay sonrası parti örgütlerini bilgilendirmek amacıyla ziyaretler yaptıklarını söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda ordunun ve devletin sonuna kadar arkasında olduklarını ifade eden Bozkurt, şunları kaydetti:

"Ordumuz yurt dışındaki bu harekatı son derece meşrudur. Sınır güvenliğimiz için mutlaka yapılmalıdır. Ama ordumuz, yurt dışında savaşırken ihtiyaç olan tek şey iç cephede milli birliktir. Bu milli birliği sağlamak önce bu ülkeyi yöneten iktidarın görevidir. Milli birlik CHP’yi eleştirerek sağlanmaz. Milli birlik ancak hep beraber olmakla mümkündür."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.