pendik escort bayan
ak

Chp Kadın Kolları Başkanı Köse Karaman'da

24.04.2017 - 14:18, Güncelleme: 24.04.2017 - 14:18
 

Chp Kadın Kolları Başkanı Köse Karaman'da

KARAMAN (AA) - CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, "Umudumuzu kaybetmeden bu umudu büyülterek biz yüzde 49'a sahip çıkmak zorundayız. Çünkü insanlar...

KARAMAN (AA) - CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, "Umudumuzu kaybetmeden bu umudu büyülterek biz yüzde 49'a sahip çıkmak zorundayız. Çünkü insanlar bize umut bağladı. Teşekkür ziyaretleri yapacağız. Biz bu ülkenin yarınlarıyız." dedi.Partisinin Karaman İl Başkanlığını ziyaret eden Köse, referandum süresince çok ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.Kampanya başladığı andan itibaren ülkenin ayrıştırıldığını ikiye bölündüğü iddasında bulunan Köse, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Eşit şartlarda yarışmadık. Devletin tüm olanakları devletin valisi, kaymakamı, belediyesi, AK Parti'nin il başkanları gibi çalıştılar. Biz hayırı büyütenler, biz bu yola yüreğimizi koyduk. Bu yolda emek verenler kazandı. Çünkü biz kaybetmedik bu yarışta. Bu yarışı biz aldık. Biz bu yarışı büyütmek zorundayız. Bu yarışta umudumuzu kaybetmeden umutla yolumuza devam etmek zorundayız. İşte daha şimdiden meclisin yetkileri azaltılmış durumda. Biz meclis kalsın yerinde dedik."
KARAMAN (AA) - CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, "Umudumuzu kaybetmeden bu umudu büyülterek biz yüzde 49'a sahip çıkmak zorundayız. Çünkü insanlar...
KARAMAN (AA) - CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, "Umudumuzu kaybetmeden bu umudu büyülterek biz yüzde 49'a sahip çıkmak zorundayız. Çünkü insanlar bize umut bağladı. Teşekkür ziyaretleri yapacağız. Biz bu ülkenin yarınlarıyız." dedi.
Partisinin Karaman İl Başkanlığını ziyaret eden Köse, referandum süresince çok ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Kampanya başladığı andan itibaren ülkenin ayrıştırıldığını ikiye bölündüğü iddasında bulunan Köse, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Eşit şartlarda yarışmadık. Devletin tüm olanakları devletin valisi, kaymakamı, belediyesi, AK Parti'nin il başkanları gibi çalıştılar. Biz hayırı büyütenler, biz bu yola yüreğimizi koyduk. Bu yolda emek verenler kazandı. Çünkü biz kaybetmedik bu yarışta.
Bu yarışı biz aldık. Biz bu yarışı büyütmek zorundayız. Bu yarışta umudumuzu kaybetmeden umutla yolumuza devam etmek zorundayız. İşte daha şimdiden meclisin yetkileri azaltılmış durumda. Biz meclis kalsın yerinde dedik."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.