pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Chp Grup Başkanvekili Gök:

07.08.2017 - 15:48, Güncelleme: 07.08.2017 - 15:48
 

Chp Grup Başkanvekili Gök:

"Mustafa Kemal Paşayı sonsuza kadar yaşatmak bizlerin ülkeye olan en başta gelen borcunu oluşturmaktadır ve bizim bu görevimizi hakkıyla layığıyla yapacağımızı herkesin bilmesini isteriz''- "Mustafa Kemal Paşa'yı kimse kalbimizden silemez. Mustafa Kemal P

KAYSERİ (AA) - CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuza kadar yaşatmanın, kendilerinin en başta gelen borcu olduğunu belirterek, "Bizim bu görevimizi hakkıyla layığıyla yapacağımızı herkesin bilmesini isteriz.'' dedi.Gök, partisinin Kayseri İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, Mustafa Kemal Paşa'nın ilelebet Türkiye ve dünyanın saygın bir lideri olarak yaşayacağını belirtti.Samsun'daki futbol müsabakasında "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" yazılı pankartın stada alınmadığını öne süren Gök, şöyle konuştu:"Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa. Bize o coşku veren sözün yazılı olduğu o pankart dün Samsun'da bir maç yapılırken emniyet tarafından stada alınmadı. Gerekçe ise 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa'' yazmasıydı. Türkiye'de herkes şunu iyi bilsin ki Mustafa Kemal Paşa'nın adını anmak, onun posterlerini taşımak, onun sloganlarını taşımak ve Mustafa Kemal'i anmak hiç bir izne tabi değildir. Onu, izin alınmadığı gerekçesiyle stada almayan densizleri buradan şiddetle kınıyorum. Mustafa Kemal Paşa'yı kimse kalbimizden silemez. Mustafa Kemal Paşa'yı okullarımızdan, statlarımızdan ve Türkiye'nin herhangi bir coğrafyasından ya da binalarından silemez. Mustafa Kemal Paşa'yı sonsuza kadar yaşatmak bizlerin ülkeye olan en başta gelen borcunu oluşturmaktadır ve bizim bu görevimizi hakkıyla layığı ile yapacağımızı herkesin bilmesini isteriz."Ayhan Oğan'ın sözlerini de eleştiren Gök, şöyle devam etti:''Ayhan Oğan isimli bir meczup çıktı yeni devlet kurmaktan bahsetti. O devletin kurucusunun Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti. Şaşırmadık, siz asıl ona değil, ona bu sözü söyletenlere bakın. Ayhan Oğan'ın dilinden çıkartılmış bir söz değil. Bilinçli ve planlı bir iktidar uygulamasına şahit olduk. İktidar partisi uygulamalarına baktığınızda sözlere baktığınızda kıyısından köşesinden geçerek hafif bir eleştiri yapmak sureti ile 'partimizin eski bir yöneticisi' denilmek sureti ile adını koymadılar.''Eleştirilerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sürdüren Gök, "Devlet Bahçeli ikna odasında ikna edildi. Tekrar anayasa değişikliğine destek verdi. Şimdi bir başkasına söyletiyorlar, bir başkası söyleyince Devlet Bahçeli yüksek perdeden konuşuyor ama daha hala siz bu gerçeği göremeyecek misiniz. Türkiye'de oynanan oyunu göremeyecek misiniz.'' diye konuştu.15 Haziran'da başlayan Adalet Yürüyüşü'nü Hindistan'ın bağımsızlık tarihinde Gandhi'nin yürüyüşünden sonra birinci derece kitlesel, uzun mesafeli, uzun günlere tabi bir yürüyüş olarak nitelendiren Levent Gök, Adalet Yürüyüşü'nü 26 Ağustos'ta 5 gün kamp ile yapacakları ''Adalet Kurultayı'' ile taçlandıracaklarını bildirdi.
"Mustafa Kemal Paşayı sonsuza kadar yaşatmak bizlerin ülkeye olan en başta gelen borcunu oluşturmaktadır ve bizim bu görevimizi hakkıyla layığıyla yapacağımızı herkesin bilmesini isteriz''- "Mustafa Kemal Paşa'yı kimse kalbimizden silemez. Mustafa Kemal P

KAYSERİ (AA) - CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuza kadar yaşatmanın, kendilerinin en başta gelen borcu olduğunu belirterek, "Bizim bu görevimizi hakkıyla layığıyla yapacağımızı herkesin bilmesini isteriz.'' dedi.

Gök, partisinin Kayseri İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, Mustafa Kemal Paşa'nın ilelebet Türkiye ve dünyanın saygın bir lideri olarak yaşayacağını belirtti.

Samsun'daki futbol müsabakasında "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" yazılı pankartın stada alınmadığını öne süren Gök, şöyle konuştu:

"Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa. Bize o coşku veren sözün yazılı olduğu o pankart dün Samsun'da bir maç yapılırken emniyet tarafından stada alınmadı. Gerekçe ise 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa'' yazmasıydı. Türkiye'de herkes şunu iyi bilsin ki Mustafa Kemal Paşa'nın adını anmak, onun posterlerini taşımak, onun sloganlarını taşımak ve Mustafa Kemal'i anmak hiç bir izne tabi değildir. Onu, izin alınmadığı gerekçesiyle stada almayan densizleri buradan şiddetle kınıyorum. Mustafa Kemal Paşa'yı kimse kalbimizden silemez. Mustafa Kemal Paşa'yı okullarımızdan, statlarımızdan ve Türkiye'nin herhangi bir coğrafyasından ya da binalarından silemez. Mustafa Kemal Paşa'yı sonsuza kadar yaşatmak bizlerin ülkeye olan en başta gelen borcunu oluşturmaktadır ve bizim bu görevimizi hakkıyla layığı ile yapacağımızı herkesin bilmesini isteriz."

Ayhan Oğan'ın sözlerini de eleştiren Gök, şöyle devam etti:

''Ayhan Oğan isimli bir meczup çıktı yeni devlet kurmaktan bahsetti. O devletin kurucusunun Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti. Şaşırmadık, siz asıl ona değil, ona bu sözü söyletenlere bakın. Ayhan Oğan'ın dilinden çıkartılmış bir söz değil. Bilinçli ve planlı bir iktidar uygulamasına şahit olduk. İktidar partisi uygulamalarına baktığınızda sözlere baktığınızda kıyısından köşesinden geçerek hafif bir eleştiri yapmak sureti ile 'partimizin eski bir yöneticisi' denilmek sureti ile adını koymadılar.''

Eleştirilerini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sürdüren Gök, "Devlet Bahçeli ikna odasında ikna edildi. Tekrar anayasa değişikliğine destek verdi. Şimdi bir başkasına söyletiyorlar, bir başkası söyleyince Devlet Bahçeli yüksek perdeden konuşuyor ama daha hala siz bu gerçeği göremeyecek misiniz. Türkiye'de oynanan oyunu göremeyecek misiniz.'' diye konuştu.

15 Haziran'da başlayan Adalet Yürüyüşü'nü Hindistan'ın bağımsızlık tarihinde Gandhi'nin yürüyüşünden sonra birinci derece kitlesel, uzun mesafeli, uzun günlere tabi bir yürüyüş olarak nitelendiren Levent Gök, Adalet Yürüyüşü'nü 26 Ağustos'ta 5 gün kamp ile yapacakları ''Adalet Kurultayı'' ile taçlandıracaklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.