pendik escort bayan
ak

Chp Gemerek İlçe Başkanı Soytürk'ün Acı Günü

25.10.2017 - 10:03, Güncelleme: 25.10.2017 - 10:03
 

Chp Gemerek İlçe Başkanı Soytürk'ün Acı Günü

SİVAS (AA) - CHP Gemerek İlçe Başkanı Ömür Soytürk'ün babası Mehmet Soytürk hayatını kaybetti. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde...

SİVAS (AA) - CHP Gemerek İlçe Başkanı Ömür Soytürk'ün babası Mehmet Soytürk hayatını kaybetti. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir süredir tedavi gören 86 yaşındaki Mehmet Soytürk yaşamını yitirdi. Soytürk'ün cenazesi, Gemerek Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Hacı Yusuf köyü Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Soytürk'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sızır Belediye Başkanı Nevzat Göksu, Çepni Belediye Başkanı Murat Uçar, CHP il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ve partililer ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
SİVAS (AA) - CHP Gemerek İlçe Başkanı Ömür Soytürk'ün babası Mehmet Soytürk hayatını kaybetti. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde...

SİVAS (AA) - CHP Gemerek İlçe Başkanı Ömür Soytürk'ün babası Mehmet Soytürk hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bir süredir tedavi gören 86 yaşındaki Mehmet Soytürk yaşamını yitirdi.

Soytürk'ün cenazesi, Gemerek Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Hacı Yusuf köyü Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye Soytürk'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sızır Belediye Başkanı Nevzat Göksu, Çepni Belediye Başkanı Murat Uçar, CHP il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ve partililer ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.