pendik escort bayan
ak

Chp Belediye Başkanları Toplantısı

03.05.2019 - 17:58, Güncelleme: 03.05.2019 - 17:58
 

Chp Belediye Başkanları Toplantısı

Parti genel merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gün boyu devam eden toplantı sona erdi

ANKARA (AA) - Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen CHP Belediye Başkanları Toplantısı sona erdi. CHP'de yerel seçimlerin ardından ilk belediye başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Parti genel merkezinde sabah başlayan toplantıya 11 büyükşehir belediye başkanının yanı sıra 10 il, 181 ilçe ve 51 belde belediye başkanı katıldı.Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantı gün boyu devam etti. Açılış konuşmalarının ardından "Seçmen Ne İstedi, CHP Ne Dedi?", "Biz Kazandık, Geçmişi ve Geleceği ile Derman Belediyeciliği", "Belediyelerde Önleyici Denetim/Mali ve Finansal Yapılandırma ve Kaynak Yaratmakta Çağdaş Finansman Yöntemleri" ile "Enerji Politikaları, Enerji Kooperatifleri, Atık Bertaraf ve Yerel Yönetimler" başlıklarında sunumlar yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun tamamını takip ettiği toplantı sonunda isteyen belediye başkanları da birer konuşma yaptı. Toplantıda CHP'li belediyeler arasında işbirliği ve koordinasyon oluşturulması konuları ele alındı, ayrıca bir "proje havuzu" fikrinin de destek gördüğü belirtildi. Bu havuzda oluşturulacak projelerle belediye başkanlarına yeni vizyonlar sunulmasının hedefleneceği ifade edildi. Ayrıca uzun yıllar belediye başkanlığı yapan kişilerin, yeni seçilenlere deneyimlerini aktarması noktasında da fikir birliğine varıldığı kaydedildi.
Parti genel merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gün boyu devam eden toplantı sona erdi

ANKARA (AA) - Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen CHP Belediye Başkanları Toplantısı sona erdi.

CHP'de yerel seçimlerin ardından ilk belediye başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Parti genel merkezinde sabah başlayan toplantıya 11 büyükşehir belediye başkanının yanı sıra 10 il, 181 ilçe ve 51 belde belediye başkanı katıldı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantı gün boyu devam etti.

Açılış konuşmalarının ardından "Seçmen Ne İstedi, CHP Ne Dedi?", "Biz Kazandık, Geçmişi ve Geleceği ile Derman Belediyeciliği", "Belediyelerde Önleyici Denetim/Mali ve Finansal Yapılandırma ve Kaynak Yaratmakta Çağdaş Finansman Yöntemleri" ile "Enerji Politikaları, Enerji Kooperatifleri, Atık Bertaraf ve Yerel Yönetimler" başlıklarında sunumlar yapıldı.

Kılıçdaroğlu'nun tamamını takip ettiği toplantı sonunda isteyen belediye başkanları da birer konuşma yaptı.

Toplantıda CHP'li belediyeler arasında işbirliği ve koordinasyon oluşturulması konuları ele alındı, ayrıca bir "proje havuzu" fikrinin de destek gördüğü belirtildi. Bu havuzda oluşturulacak projelerle belediye başkanlarına yeni vizyonlar sunulmasının hedefleneceği ifade edildi. Ayrıca uzun yıllar belediye başkanlığı yapan kişilerin, yeni seçilenlere deneyimlerini aktarması noktasında da fikir birliğine varıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.