pendik escort bayan
ak

Chp Avanos İlçe Kongresi Yapıldı

11.12.2017 - 08:38, Güncelleme: 11.12.2017 - 08:38
 

Chp Avanos İlçe Kongresi Yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - CHP Avanos Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, ilçe başkanı Alper İbaş tek liste...

NEVŞEHİR (AA) - CHP Avanos Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, ilçe başkanı Alper İbaş tek liste halinde girdi.Yapılan oylamanın ardından ilçe teşkilatı üyesi 103 seçmenin geçerli 77'sinin oyunu alan İbaş, yeniden başkan seçildi.İbaş, seçimin ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren parti üyelerine teşekkür ederek, erken seçim olmaması halinde 2019'da yapılacak olan seçimlere en iyi şekilde hazırlanabilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
NEVŞEHİR (AA) - CHP Avanos Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, ilçe başkanı Alper İbaş tek liste...

NEVŞEHİR (AA) - CHP Avanos Olağan İlçe Kongresi yapıldı.

Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, ilçe başkanı Alper İbaş tek liste halinde girdi.

Yapılan oylamanın ardından ilçe teşkilatı üyesi 103 seçmenin geçerli 77'sinin oyunu alan İbaş, yeniden başkan seçildi.

İbaş, seçimin ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren parti üyelerine teşekkür ederek, erken seçim olmaması halinde 2019'da yapılacak olan seçimlere en iyi şekilde hazırlanabilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.