pendik escort bayan
ak

Cezaevlerinden Tahliyeler

18.08.2016 - 13:53, Güncelleme: 18.08.2016 - 13:53
 

Cezaevlerinden Tahliyeler

Niğde Açık ve Kayseri Kapalı cezaevlerinin önünde hükümlü yakınlarının bekleyişi sürüyor

NİĞDE/KAYSERİ (AA) - Niğde’de koşullu salıverilmesine iki yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlülerin denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı.Resmi Gazete'de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumunda işlemleri tamamlanan bazı hükümlüler tahliye edildi.Tahliye haberini alarak cezaevi önüne gelen hükümlü yakınları, cezaevi önünde beklemeye devam ediyor.Eşi ve çocuklarıyla dün akşamdan beri cezaevi önünde, eşinin ağabeyi ve oğlu için beklediklerini söyleyen Emine Bakır, "Serbest kalacaklar inşallah, 3 yıldır yatıyorlar. Biz akşam saat 10'dan beri bekliyoruz. Başbakanımızdan Allah razı olsun bu yasayı çıkardılar. Devletimiz bizi de kavuşturuyor." dedi.- KayseriKayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önündeki bekleyiş de dün öğle saatlerinden bu yana sürüyor. Yakınlarının tahliye olacağını haber alan vatandaşlar geceyi Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun Melikgazi ilçesi Gültepe Mahallesi'nde bulunan kampüsünde geçirdi.
Niğde Açık ve Kayseri Kapalı cezaevlerinin önünde hükümlü yakınlarının bekleyişi sürüyor

NİĞDE/KAYSERİ (AA) - Niğde’de koşullu salıverilmesine iki yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlülerin denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine başlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan 671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde uyarınca Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumunda işlemleri tamamlanan bazı hükümlüler tahliye edildi.

Tahliye haberini alarak cezaevi önüne gelen hükümlü yakınları, cezaevi önünde beklemeye devam ediyor.

Eşi ve çocuklarıyla dün akşamdan beri cezaevi önünde, eşinin ağabeyi ve oğlu için beklediklerini söyleyen Emine Bakır, "Serbest kalacaklar inşallah, 3 yıldır yatıyorlar. Biz akşam saat 10'dan beri bekliyoruz. Başbakanımızdan Allah razı olsun bu yasayı çıkardılar. Devletimiz bizi de kavuşturuyor." dedi.

- Kayseri

Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu önündeki bekleyiş de dün öğle saatlerinden bu yana sürüyor. Yakınlarının tahliye olacağını haber alan vatandaşlar geceyi Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun Melikgazi ilçesi Gültepe Mahallesi'nde bulunan kampüsünde geçirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.