pendik escort bayan
ak

Cezaevi Firarisi Operasyonla Yakalandı

14.07.2017 - 21:18, Güncelleme: 14.07.2017 - 21:18
 

Cezaevi Firarisi Operasyonla Yakalandı

Sivas'ta, açık cezaevinden firar eden 3 hükümlüden biri özel harekat ve narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, açık cezaevinden 2 arkadaşıyla firar eden hükümlü operasyonla yakalandı, diğer 2 hükümlünün de yakalanması için çalışmaları sürüyor. Alınan bilgiye göre, 2011 yılında işlediği cinayet nedeniyle cezaevine giren A.K. (22) projeli çalışma kapsamında teknik takibi yapıldığı açık cezaevinden 2 hükümlü arkadaşıyla firar etti. Sivas Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonucu Sivaslı olan A.K.'nın Fatih Mahallesi Merakum Caddesi'ndeki bir evde gizlendiğini tespit etti. Özel harekat polislerinin desteğiyle A.K.'nın saklandığı eve operasyon düzenlendi. Evinde gözaltına alınan hükümlü A.K.'nın işlemlerinin ardından, cezaevine teslim edileceği öğrenildi. Öte yandan A.K. ile firar eden 2 hükümlünün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Sivas'ta, açık cezaevinden firar eden 3 hükümlüden biri özel harekat ve narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, açık cezaevinden 2 arkadaşıyla firar eden hükümlü operasyonla yakalandı, diğer 2 hükümlünün de yakalanması için çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, 2011 yılında işlediği cinayet nedeniyle cezaevine giren A.K. (22) projeli çalışma kapsamında teknik takibi yapıldığı açık cezaevinden 2 hükümlü arkadaşıyla firar etti.

Sivas Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonucu Sivaslı olan A.K.'nın Fatih Mahallesi Merakum Caddesi'ndeki bir evde gizlendiğini tespit etti.

Özel harekat polislerinin desteğiyle A.K.'nın saklandığı eve operasyon düzenlendi. Evinde gözaltına alınan hükümlü A.K.'nın işlemlerinin ardından, cezaevine teslim edileceği öğrenildi.

Öte yandan A.K. ile firar eden 2 hükümlünün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.