pendik escort bayan
ak

Cezaevi Firarisi Hırsızlık Operasyonunda Yakalandı

04.08.2017 - 17:03, Güncelleme: 04.08.2017 - 17:03
 

Cezaevi Firarisi Hırsızlık Operasyonunda Yakalandı

Eskişehir'de cezaevinden firar ettikten sonra kentte 7 evden hırsızlık yaptığı öne sürülen kişi gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cezaevinden firar ettikten sonra kentteki 7 evden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı, polisin operasyonuyla yakalandı.Alınan bilgiye göre, merkez Odunpazarı ilçesindeki 7 evin kar maskeli bir kişi tarafından soyulmasıyla ilgili çalışma başlatan güvenlik güçleri, olayı İrfan H'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelinin kent merkezinde bir inşaatta saklandığı bilgisine ulaşan ekipler, söz konusu yere operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin inşaata girdiğini gören zanlı, kaçmak istedi ancak kovalamacanın ardından yakalandı.Gözaltına alınan şüphelinin yapılan incelemesinde, bir süre önce Eskişehir Açık Cezaevinden firar ettiği, ayrıca "Basit yaralama, hırsızlık, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak, kullanmak" suçlarından hakkında yakalama kararı bulunduğu belirlendi. Şüpheli İrfan H, Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından cezaevine gönderildi.
Eskişehir'de cezaevinden firar ettikten sonra kentte 7 evden hırsızlık yaptığı öne sürülen kişi gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, cezaevinden firar ettikten sonra kentteki 7 evden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı, polisin operasyonuyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Odunpazarı ilçesindeki 7 evin kar maskeli bir kişi tarafından soyulmasıyla ilgili çalışma başlatan güvenlik güçleri, olayı İrfan H'nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Şüphelinin kent merkezinde bir inşaatta saklandığı bilgisine ulaşan ekipler, söz konusu yere operasyon düzenledi.

Polis ekiplerinin inşaata girdiğini gören zanlı, kaçmak istedi ancak kovalamacanın ardından yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin yapılan incelemesinde, bir süre önce Eskişehir Açık Cezaevinden firar ettiği, ayrıca "Basit yaralama, hırsızlık, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak, kullanmak" suçlarından hakkında yakalama kararı bulunduğu belirlendi.

Şüpheli İrfan H, Emniyet Müdürlüğündeki ifadesinin ardından cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.