pendik escort bayan
ak

Ceza Aldıkları Adliyenin Bahçesini Çiçekle Donattılar

06.11.2017 - 11:28, Güncelleme: 06.11.2017 - 11:28
 

Ceza Aldıkları Adliyenin Bahçesini Çiçekle Donattılar

Kırşehir'de farklı suçlardan denetimli serbestlik uygulanan 5 hükümlü, ceza aldıkları adliyenin bahçesinde çevre düzenlemesi çalışmalarına katıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, farklı suçlardan kamu hizmeti cezası alan 5 hükümlü, adliyenin bahçesinin çevre düzenlemesinde görev aldı.Farklı mahkemelerden "hırsızlık, yaralama, kaçakçılık, konut dokunulmazlığını ihlal, Orman Kanunu'na muhalefet" suçları nedeniyle denetimli serbestlik uygulanan 5 hükümlü, infaz koruma memurları eşliğinde adliye bahçesinde peyzaj düzenlemesi yaptı.Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün programı çerçevesinde yaklaşık bir hafta çalışan hükümlüler, adliye bahçesine menekşe, kasımpatı ve yediveren çiçekleri ile Kırşehir gülü dikti.Denetimli Serbestlik Müdürü Timuçin Göç, AA muhabirine, hükümlülerin yeniden suç işlemelerinin önlenmesi, topluma uyumu ve toplumsal yararı kapsamında çalışma yürüttüklerini söyledi.Bu çalışmalar için Başsavcılığın Kırşehir Belediyesi başta olmak üzere farklı kurumlarla iş birliği yaptığını ifade eden Göç, adliye bahçesinin çevre düzenlemesi ve peyzaj faaliyetlerinin de bunlardan olduğunu vurguladı.Hükümlülerin yaklaşık bir hafta çalışarak adliye bahçesine gül ve çiçek diktiğini aktaran Göç, şunları kaydetti:"Daha önce 37 hükümlü ile yaklaşık 700 saatlik bir çalışma yapıldı. Çalışma sayesinde ülke ekonomisine önemli katkı sağlandı. Kırşehir Belediyesi ile varılan iş birliği çerçevesinde daha önce cadde ve sokaklardan sökülen bordür taşlarının ayıklanarak yeniden üretime katılması çalışması yaptık. Okullar ve mezarlıkların çevre düzenlemelerine katılıyoruz. Şimdi de adliyemizin bahçesinin düzenlenmesi ve peyzaj çalışmalarını yaptık. Yaklaşık 5 hafta çalışan 5 hükümlümüz, bahçeye Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden temin edilen menekşe, kasımpatı, yediveren çiçekleriyle Kırşehir gülü dikti."
Kırşehir'de farklı suçlardan denetimli serbestlik uygulanan 5 hükümlü, ceza aldıkları adliyenin bahçesinde çevre düzenlemesi çalışmalarına katıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, farklı suçlardan kamu hizmeti cezası alan 5 hükümlü, adliyenin bahçesinin çevre düzenlemesinde görev aldı.

Farklı mahkemelerden "hırsızlık, yaralama, kaçakçılık, konut dokunulmazlığını ihlal, Orman Kanunu'na muhalefet" suçları nedeniyle denetimli serbestlik uygulanan 5 hükümlü, infaz koruma memurları eşliğinde adliye bahçesinde peyzaj düzenlemesi yaptı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün programı çerçevesinde yaklaşık bir hafta çalışan hükümlüler, adliye bahçesine menekşe, kasımpatı ve yediveren çiçekleri ile Kırşehir gülü dikti.

Denetimli Serbestlik Müdürü Timuçin Göç, AA muhabirine, hükümlülerin yeniden suç işlemelerinin önlenmesi, topluma uyumu ve toplumsal yararı kapsamında çalışma yürüttüklerini söyledi.

Bu çalışmalar için Başsavcılığın Kırşehir Belediyesi başta olmak üzere farklı kurumlarla iş birliği yaptığını ifade eden Göç, adliye bahçesinin çevre düzenlemesi ve peyzaj faaliyetlerinin de bunlardan olduğunu vurguladı.

Hükümlülerin yaklaşık bir hafta çalışarak adliye bahçesine gül ve çiçek diktiğini aktaran Göç, şunları kaydetti:

"Daha önce 37 hükümlü ile yaklaşık 700 saatlik bir çalışma yapıldı. Çalışma sayesinde ülke ekonomisine önemli katkı sağlandı. Kırşehir Belediyesi ile varılan iş birliği çerçevesinde daha önce cadde ve sokaklardan sökülen bordür taşlarının ayıklanarak yeniden üretime katılması çalışması yaptık. Okullar ve mezarlıkların çevre düzenlemelerine katılıyoruz. Şimdi de adliyemizin bahçesinin düzenlenmesi ve peyzaj çalışmalarını yaptık. Yaklaşık 5 hafta çalışan 5 hükümlümüz, bahçeye Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden temin edilen menekşe, kasımpatı, yediveren çiçekleriyle Kırşehir gülü dikti."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.