pendik escort bayan
ak

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Kayseri'de

22.07.2017 - 21:13, Güncelleme: 22.07.2017 - 21:13
 

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Kayseri'de

Özhaseki:- "İnşallah, bu vatanda hep beraber, hep birlikte, dostça, büyük bir muhabbet içerisinde sonuna kadar hür bir şekilde yaşarız"

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İnşallah, bu vatanda hep beraber, hep birlikte, dostça, büyük bir muhabbet içerisinde sonuna kadar hür bir şekilde yaşarız." dedi.Özhaseki, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen Uluslararası Uzunyayla Çerkez Kültür Festivali'nde yaptığı konuşmada, katılımcıları Çerkezce selamlayarak "Cenab-ı Allah’tan dileğim, bu güzelliklerin sonuna kadar devam etmesi, bu bayrağın sonsuza kadar hür bir şekilde dalgalanması, ezanlarımızın her vakitte okunması ile birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar devam etmesi." diye konuştu. Çerkezlerin acının ne olduğunu bildiğini ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:"İnşallah, bu vatanda hep beraber, hep birlikte, dostça, büyük bir muhabbet içerisinde sonuna kadar hür bir şekilde yaşarız. İçerisinde yaşadığımız bu Anadolu coğrafyası, son dönemin mazlumlarının sığınma coğrafyası olmuştur. Son dönemde Balkanlarda bunalan, daralan ne kadar din kardeşimiz varsa bu coğrafyaya gelmişlerdir. Arap coğrafyasında daralan bu coğrafyaya gelmişlerdir aynı şimdi Suriyelilerin geldiği gibi. Allah kimseyi vatansız etmesin. Aynı şekilde Kafkaslardan Çerkez kardeşlerimiz gelmişler. Bu coğrafyada beraber olmuşuz, bir olmuşuz. Bütün savaşlarda da gidip birlikte bu vatanı savunmuşuz. Bu bayrak için bu ezan için şehit olmuşuz. Hele hele Çerkez kardeşlerimizin kahramanlıkları dillere destan olmuş."Konuşmanın ardından Bakan Özhaseki'ye festival komitesince Çerkez kıyafetleri hediye edildi.
Özhaseki:- "İnşallah, bu vatanda hep beraber, hep birlikte, dostça, büyük bir muhabbet içerisinde sonuna kadar hür bir şekilde yaşarız"

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İnşallah, bu vatanda hep beraber, hep birlikte, dostça, büyük bir muhabbet içerisinde sonuna kadar hür bir şekilde yaşarız." dedi.

Özhaseki, Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen Uluslararası Uzunyayla Çerkez Kültür Festivali'nde yaptığı konuşmada, katılımcıları Çerkezce selamlayarak "Cenab-ı Allah’tan dileğim, bu güzelliklerin sonuna kadar devam etmesi, bu bayrağın sonsuza kadar hür bir şekilde dalgalanması, ezanlarımızın her vakitte okunması ile birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar devam etmesi." diye konuştu.

Çerkezlerin acının ne olduğunu bildiğini ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:

"İnşallah, bu vatanda hep beraber, hep birlikte, dostça, büyük bir muhabbet içerisinde sonuna kadar hür bir şekilde yaşarız. İçerisinde yaşadığımız bu Anadolu coğrafyası, son dönemin mazlumlarının sığınma coğrafyası olmuştur. Son dönemde Balkanlarda bunalan, daralan ne kadar din kardeşimiz varsa bu coğrafyaya gelmişlerdir. Arap coğrafyasında daralan bu coğrafyaya gelmişlerdir aynı şimdi Suriyelilerin geldiği gibi. Allah kimseyi vatansız etmesin. Aynı şekilde Kafkaslardan Çerkez kardeşlerimiz gelmişler. Bu coğrafyada beraber olmuşuz, bir olmuşuz. Bütün savaşlarda da gidip birlikte bu vatanı savunmuşuz. Bu bayrak için bu ezan için şehit olmuşuz. Hele hele Çerkez kardeşlerimizin kahramanlıkları dillere destan olmuş."

Konuşmanın ardından Bakan Özhaseki'ye festival komitesince Çerkez kıyafetleri hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.