pendik escort bayan
ak

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

24.03.2017 - 22:18, Güncelleme: 24.03.2017 - 22:18
 

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

"Her ihtilal döneminde Türkiye geriye gitmiştir, küçülmüştür. Ekmeğimizden olduk, aşımızdan olduk. İşte bunun da son bulmasının tek yolu var 16 Nisan'da 'Evet' diyerek sandıkları patlatıp, işi bitirmek"- Milli Eğitim Bakanı Yılmaz:- "Yaşına bakmadan annes

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Her ihtilal döneminde Türkiye geriye gitmiştir, küçülmüştür. Ekmeğimizden olduk, aşımızdan olduk. İşte bunun da son bulmasının tek yolu var 16 Nisan'da 'Evet' diyerek sandıkları patlatıp, işi bitirmek." dedi.Özhaseki, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince (KESOB) bir otelde düzenlenen "Esnaf ve Sanatkar Buluşması" programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyük badireler atlattığını söyledi.Geçmişte dört tarafı düşmanlar çevrili olan Türkiye'nin bugün adeta ondört tarafının düşmanlarla çevrili hale geldiğini ifade eden Özhaseki, "PKK'nın başına nasıl dünyayı yıktıysak bu FETÖ'cülerin de başına dünyayı yıkacağız, dar edeceğiz Allah'ın izniyle. Yaşayamayacaklar." dedi.Özhaseki, halk oylamasına ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, "Her ihtilal döneminde Türkiye geriye gitmiştir, küçülmüştür. Ekmeğimizden olduk, aşımızdan olduk. İşte bunun da son bulmasının tek yolu var 16 Nisan'da 'Evet' diyerek sandıkları patlatıp, işi bitirmek. Kayseri'den de güçlü bir destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise bakanlığının çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Okullardaki değerler eğitiminin önemine dikkati çeken Yılmaz, şöyle devam etti:"Eğitim nesil yetiştirmektir. Nesil ile de medeniyet inşa edersiniz ama öyle bir nesil inşa edeceksiniz ki nesilden nesile aktarılsın ve toplumun mayası sağlam olsun, 15 Temmuz'da olduğu gibi. 'Ben milletimden daha büyük bir güç tanımadım. Sokaklara, havaalanlarına geliyoruz. Milletin silahını, uçağını, tankını gasbedenler, millete ne yapabilecekmiş, görelim' denildiğinde, yaşına bakmadan annesinden, babasından izin alıp da sokağa çıkan bir nesli de yetiştirmemiz lazım ki bundan sonra hiç kimse bu milletin hakkına, hukukuna müdahale etmeyi aklından dahi geçirmesin. Bundan dolayı da müfredatımızı güncelliyoruz. 200 binin üzerinde görüş aldık. Kardeşlerimizin fikirleriyle çok daha iyi bir duruma getireceğiz."Yılmaz, halk oylamasına da değinerek, anayasa değişikliğinin kabul edilmesi halinde artık hiç kimsenin yüzde 34 oy alarak ülkeyi yönetemeyeceğini, ülkeyi yönetebilmek için en az yüzde 50'nin üzerinde oy alınması gerektiğini anlattı. "Yüzde 34 oy alıp ülkeyi yönetmek mi, yoksa yüzde 50'nin üzerinde oy alıp ülkeyi yönetmek mi milli iradeye, demokrasiye uygun?" diye soran Yılmaz, "Çok net. O halde 'Hayır' diyenlere sormak lazım. Milli iradeden niye rahatsızsın, demokrasiden niye rahatsızsın, yüzde 34 oyla yönetenlere niye sesin çıkmıyor da yüzde 50'nin üzerinde oy alıp yönetenlere karşısın? İstiyorlar ki, o vesayet odakları ile dirsek teması kurmak kolay, o vesayet odakları mümkün olsun, hayatını devam ettirsin. Onlar üzerinden hükümete çerçeve çizsinler. Artık millet bunlara fırsat vermeyecektir" diye konuştu. Programda, KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Bakanlar Mehmet Özhaseki ve İsmet Yılmaz'a üzerinde "Evet" yazan bir zarf bulunan sandık hediye etti.
"Her ihtilal döneminde Türkiye geriye gitmiştir, küçülmüştür. Ekmeğimizden olduk, aşımızdan olduk. İşte bunun da son bulmasının tek yolu var 16 Nisan'da 'Evet' diyerek sandıkları patlatıp, işi bitirmek"- Milli Eğitim Bakanı Yılmaz:- "Yaşına bakmadan annes

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Her ihtilal döneminde Türkiye geriye gitmiştir, küçülmüştür. Ekmeğimizden olduk, aşımızdan olduk. İşte bunun da son bulmasının tek yolu var 16 Nisan'da 'Evet' diyerek sandıkları patlatıp, işi bitirmek." dedi.

Özhaseki, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince (KESOB) bir otelde düzenlenen "Esnaf ve Sanatkar Buluşması" programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyük badireler atlattığını söyledi.

Geçmişte dört tarafı düşmanlar çevrili olan Türkiye'nin bugün adeta ondört tarafının düşmanlarla çevrili hale geldiğini ifade eden Özhaseki, "PKK'nın başına nasıl dünyayı yıktıysak bu FETÖ'cülerin de başına dünyayı yıkacağız, dar edeceğiz Allah'ın izniyle. Yaşayamayacaklar." dedi.

Özhaseki, halk oylamasına ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, "Her ihtilal döneminde Türkiye geriye gitmiştir, küçülmüştür. Ekmeğimizden olduk, aşımızdan olduk. İşte bunun da son bulmasının tek yolu var 16 Nisan'da 'Evet' diyerek sandıkları patlatıp, işi bitirmek. Kayseri'den de güçlü bir destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise bakanlığının çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Okullardaki değerler eğitiminin önemine dikkati çeken Yılmaz, şöyle devam etti:

"Eğitim nesil yetiştirmektir. Nesil ile de medeniyet inşa edersiniz ama öyle bir nesil inşa edeceksiniz ki nesilden nesile aktarılsın ve toplumun mayası sağlam olsun, 15 Temmuz'da olduğu gibi. 'Ben milletimden daha büyük bir güç tanımadım. Sokaklara, havaalanlarına geliyoruz. Milletin silahını, uçağını, tankını gasbedenler, millete ne yapabilecekmiş, görelim' denildiğinde, yaşına bakmadan annesinden, babasından izin alıp da sokağa çıkan bir nesli de yetiştirmemiz lazım ki bundan sonra hiç kimse bu milletin hakkına, hukukuna müdahale etmeyi aklından dahi geçirmesin. Bundan dolayı da müfredatımızı güncelliyoruz. 200 binin üzerinde görüş aldık. Kardeşlerimizin fikirleriyle çok daha iyi bir duruma getireceğiz."

Yılmaz, halk oylamasına da değinerek, anayasa değişikliğinin kabul edilmesi halinde artık hiç kimsenin yüzde 34 oy alarak ülkeyi yönetemeyeceğini, ülkeyi yönetebilmek için en az yüzde 50'nin üzerinde oy alınması gerektiğini anlattı.

"Yüzde 34 oy alıp ülkeyi yönetmek mi, yoksa yüzde 50'nin üzerinde oy alıp ülkeyi yönetmek mi milli iradeye, demokrasiye uygun?" diye soran Yılmaz, "Çok net. O halde 'Hayır' diyenlere sormak lazım. Milli iradeden niye rahatsızsın, demokrasiden niye rahatsızsın, yüzde 34 oyla yönetenlere niye sesin çıkmıyor da yüzde 50'nin üzerinde oy alıp yönetenlere karşısın? İstiyorlar ki, o vesayet odakları ile dirsek teması kurmak kolay, o vesayet odakları mümkün olsun, hayatını devam ettirsin. Onlar üzerinden hükümete çerçeve çizsinler. Artık millet bunlara fırsat vermeyecektir" diye konuştu.

Programda, KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Bakanlar Mehmet Özhaseki ve İsmet Yılmaz'a üzerinde "Evet" yazan bir zarf bulunan sandık hediye etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.