pendik escort bayan
ak

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

18.03.2017 - 12:48, Güncelleme: 18.03.2017 - 12:48
 

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:

"Son asırda da başımıza iki tane bela geldi. Biri PKK belası. 40 yıldır devlet olarak mücadele ediyoruz. Biri de hiç ummadığımız bir şekilde bir kaç ay önce ortaya çıkan FETÖ belası. İkisininde hakkında geliyoruz elhamdülillah"

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Son asırda da başımıza iki tane bela geldi. Biri PKK belası. 40 yıldır devlet olarak mücadele ediyoruz. Biri de hiç ummadığımız bir şekilde bir kaç ay önce ortaya çıkan FETÖ belası. İkisininde hakkında geliyoruz elhamdülillah." dedi. Bakan Özhaseki, Kayseri Valiliği tarafından bir otelde şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen yemek programında yaptığı konuşmada, Türk milletinin yüzyıllar boyunca verdiği mücadele ile Anadolu'yu yurt edindiğini belirterek, içerisinde yaşadığımız Anadolu coğrafyasının aslında son devrin mazlumlarının da sığınma coğrafyası olduğunu ifade etti.Türk milletinin bağımsızlığına düşkün bir millet olduğunu Bakan Özhaseki, şunları söyledi:"Biz bin yıldır burada yaşıyoruz, burayı kendimize yurt edindik. Adına 'Anayurt' dedik. Bayrağımızı hür bir şekilde göklerde dalgalandırırken, ezanlarımızın da okunduğu her anda huşu içerisinde bu vatanda yaşadığımız için Allah'a şükrediyoruz. Tarihin her döneminde, bağımsızlığımızı ve değerlerimizi koruyabilmek adına şehitliği hep göze alarak ve ölümü hiçe sayarak yaşamış bir milletiz. Son günlerde elbetteki canımız yanıyor, ciğerimiz yanıyor ama geriye doğru bakınca zannetmeyin ki tarihin her hangi bir dönemi bu günden çok daha az çalkantılıydı. Anadolu'ya ilk geldiğimiz yıllarda, 1200'li yılların başında Moğollar Kayseri'ye kadar gelirler. Kayseri halkı meydanda bulunan kaleye sığınıp 6 ay kadar direnir. En sonunda içeriden bir hainin kale kapısı açmasıyla direniş kırılmış ve oradaki halk katledilmiş."Türkiye'nin son yıllarda terör belasıyla önemli mücadeleler verdiğini ve bundan da sona gelindiğini aktaran Özhaseki, şöyle devam etti:"Son asırda da başımıza iki tane bela geldi. Biri PKK belası. 40 yıldır devlet olarak mücadele ediyoruz. Biri de hiç ummadığımız bir şekilde bir kaç ay önce ortaya çıkan FETÖ belası. İkisinin de hakkında geliyoruz elhamdülillah. PKK şehirlerde temizlendi, köylerde temizlendi, dağlarda temizlendi ve sınır ötesinde de temizleniyor. İnşallah bir daha başını kaldıramazlar, sonuna kadar bu huzur ülkemizde devam eder. Diğer taraftan içimizden çıkarak, senelerce bizi aldatıp, kendini saklayarak, gizleyerek, Müslüman gibi görünerek, Ümmeti Muhammed'i kandırarak bir gecede insanlara kurşun sıkan hale gelen adilerin dersini verdik. Rabbim bundan daha kötü bir yaşatmasın."
"Son asırda da başımıza iki tane bela geldi. Biri PKK belası. 40 yıldır devlet olarak mücadele ediyoruz. Biri de hiç ummadığımız bir şekilde bir kaç ay önce ortaya çıkan FETÖ belası. İkisininde hakkında geliyoruz elhamdülillah"

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Son asırda da başımıza iki tane bela geldi. Biri PKK belası. 40 yıldır devlet olarak mücadele ediyoruz. Biri de hiç ummadığımız bir şekilde bir kaç ay önce ortaya çıkan FETÖ belası. İkisininde hakkında geliyoruz elhamdülillah." dedi.

Bakan Özhaseki, Kayseri Valiliği tarafından bir otelde şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen yemek programında yaptığı konuşmada, Türk milletinin yüzyıllar boyunca verdiği mücadele ile Anadolu'yu yurt edindiğini belirterek, içerisinde yaşadığımız Anadolu coğrafyasının aslında son devrin mazlumlarının da sığınma coğrafyası olduğunu ifade etti.

Türk milletinin bağımsızlığına düşkün bir millet olduğunu Bakan Özhaseki, şunları söyledi:

"Biz bin yıldır burada yaşıyoruz, burayı kendimize yurt edindik. Adına 'Anayurt' dedik. Bayrağımızı hür bir şekilde göklerde dalgalandırırken, ezanlarımızın da okunduğu her anda huşu içerisinde bu vatanda yaşadığımız için Allah'a şükrediyoruz. Tarihin her döneminde, bağımsızlığımızı ve değerlerimizi koruyabilmek adına şehitliği hep göze alarak ve ölümü hiçe sayarak yaşamış bir milletiz. Son günlerde elbetteki canımız yanıyor, ciğerimiz yanıyor ama geriye doğru bakınca zannetmeyin ki tarihin her hangi bir dönemi bu günden çok daha az çalkantılıydı. Anadolu'ya ilk geldiğimiz yıllarda, 1200'li yılların başında Moğollar Kayseri'ye kadar gelirler. Kayseri halkı meydanda bulunan kaleye sığınıp 6 ay kadar direnir. En sonunda içeriden bir hainin kale kapısı açmasıyla direniş kırılmış ve oradaki halk katledilmiş."

Türkiye'nin son yıllarda terör belasıyla önemli mücadeleler verdiğini ve bundan da sona gelindiğini aktaran Özhaseki, şöyle devam etti:

"Son asırda da başımıza iki tane bela geldi. Biri PKK belası. 40 yıldır devlet olarak mücadele ediyoruz. Biri de hiç ummadığımız bir şekilde bir kaç ay önce ortaya çıkan FETÖ belası. İkisinin de hakkında geliyoruz elhamdülillah. PKK şehirlerde temizlendi, köylerde temizlendi, dağlarda temizlendi ve sınır ötesinde de temizleniyor. İnşallah bir daha başını kaldıramazlar, sonuna kadar bu huzur ülkemizde devam eder. Diğer taraftan içimizden çıkarak, senelerce bizi aldatıp, kendini saklayarak, gizleyerek, Müslüman gibi görünerek, Ümmeti Muhammed'i kandırarak bir gecede insanlara kurşun sıkan hale gelen adilerin dersini verdik. Rabbim bundan daha kötü bir yaşatmasın."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.