pendik escort bayan
ak

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de

09.06.2018 - 15:23, Güncelleme: 09.06.2018 - 15:23
 

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de

Özhaseki, kick boks il seçmelerinde dereceye giren sporculara madalyalarını verdi

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de kick boks il seçmelerinde dereceye giren sporculara madalyalarını verdi. Özhaseki, Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Talas Spor Salonu'nda düzenlenen kick boks il seçmelerinin ödül törenine katıldı.Seçmelerde 63 kiloda birinci olan Cemal Alper Kemaloğlu, ikinci Salih Göçmen ve üçüncü Samet Şahin, madalyalarını Özhaseki'den aldı.Ödül alan sporcularla ve aileleriyle fotoğraf çektiren Özhaseki, sporcuların isteği üzerine kick boks eldiveni giydi.
Özhaseki, kick boks il seçmelerinde dereceye giren sporculara madalyalarını verdi

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de kick boks il seçmelerinde dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Özhaseki, Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Talas Spor Salonu'nda düzenlenen kick boks il seçmelerinin ödül törenine katıldı.

Seçmelerde 63 kiloda birinci olan Cemal Alper Kemaloğlu, ikinci Salih Göçmen ve üçüncü Samet Şahin, madalyalarını Özhaseki'den aldı.

Ödül alan sporcularla ve aileleriyle fotoğraf çektiren Özhaseki, sporcuların isteği üzerine kick boks eldiveni giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.