pendik escort bayan
ak

Çevre Ve Gürültü Kirliliğine Yönelik Denetimler

20.01.2018 - 11:38, Güncelleme: 20.01.2018 - 11:38
 

Çevre Ve Gürültü Kirliliğine Yönelik Denetimler

Ankara'da polis ve zabıta ekipleri, gürültülü egzoz satışı yapan iş yerleri ile çevreye rahatsızlık veren araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi

ANKARA (AA) - Başkentte, gürültülü egzoz satışı yapan iş yerleri ile bu egzozların takılı olduğu araçları kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi.Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi koordinasyonunda zabıta ekiplerinin katılımıyla bu sabah saatlerinde kent genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen denetimlerde birçok iş yerinde inceleme yapıldı. Denetimlerde belgeleri eksik olan işletmecilere ceza kesilirken çevreye rahatsızlık veren araçlar da trafik ekipleri tarafından bağlanarak otoparka çekildi.
Ankara'da polis ve zabıta ekipleri, gürültülü egzoz satışı yapan iş yerleri ile çevreye rahatsızlık veren araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi

ANKARA (AA) - Başkentte, gürültülü egzoz satışı yapan iş yerleri ile bu egzozların takılı olduğu araçları kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi koordinasyonunda zabıta ekiplerinin katılımıyla bu sabah saatlerinde kent genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen denetimlerde birçok iş yerinde inceleme yapıldı.

Denetimlerde belgeleri eksik olan işletmecilere ceza kesilirken çevreye rahatsızlık veren araçlar da trafik ekipleri tarafından bağlanarak otoparka çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.