pendik escort bayan
ak

Ceviz Ağacından Düşen Adam Öldü

08.10.2016 - 13:13, Güncelleme: 08.10.2016 - 13:13
 

Ceviz Ağacından Düşen Adam Öldü

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ceviz ağacından düşen adam hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Dumanlı Mahallesi'nde yaşayan ve çıktığı...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ceviz ağacından düşen adam hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Dumanlı Mahallesi'nde yaşayan ve çıktığı evine bir daha dönmeyen Hüseyin Ünal'ı (70) arayan ailesi, bahçedeki ceviz ağacının altında Ünal'ı hareketsiz vaziyette buldu.Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ünal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ceviz ağacından düşerek öldüğü anlaşılan Ünal'ın cenazesi, Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ceviz ağacından düşen adam hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Dumanlı Mahallesi'nde yaşayan ve çıktığı...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, ceviz ağacından düşen adam hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Dumanlı Mahallesi'nde yaşayan ve çıktığı evine bir daha dönmeyen Hüseyin Ünal'ı (70) arayan ailesi, bahçedeki ceviz ağacının altında Ünal'ı hareketsiz vaziyette buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ünal'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ceviz ağacından düşerek öldüğü anlaşılan Ünal'ın cenazesi, Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.