pendik escort bayan
ak

Çeşme Alaçatı Havalimanı İhalesi Yarın

Spor 19.04.2018 - 11:03, Güncelleme: 19.04.2018 - 11:03
 

Çeşme Alaçatı Havalimanı İhalesi Yarın

Turizmin gözde yerlerinden Çeşme-Alaçatı'yı cazibe merkezi haline getirecek havalimanı ihalesi için 24 firma şartname satın aldı

ANKARA (AA) - ARİFE YILDIZ ÜNAL - Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesi için 24 firma şartname satın aldı.AA muhabirinin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından aldığı bilgiye göre, ulaştırma sisteminin en önemli dişlilerinden biri olan havacılığın gelişmesi için 2003'ten bu yana atılan köklü adımlara yarın yapılacak Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesiyle bir yenisi daha eklenecek.Turizmin gözde yerlerinden Çeşme-Alaçatı'yı cazibe merkezi haline getirecek havalimanı, yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilecek. Havalimanı için bugün itibarıyla 24 firma şartname satın aldı.Havalimanı, hem özel jetleri ağırlayabilecek hem de eğitim uçuşları ve charter seferleri için hizmet verecek.
Turizmin gözde yerlerinden Çeşme-Alaçatı'yı cazibe merkezi haline getirecek havalimanı ihalesi için 24 firma şartname satın aldı

ANKARA (AA) - ARİFE YILDIZ ÜNAL - Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesi için 24 firma şartname satın aldı.

AA muhabirinin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından aldığı bilgiye göre, ulaştırma sisteminin en önemli dişlilerinden biri olan havacılığın gelişmesi için 2003'ten bu yana atılan köklü adımlara yarın yapılacak Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesiyle bir yenisi daha eklenecek.

Turizmin gözde yerlerinden Çeşme-Alaçatı'yı cazibe merkezi haline getirecek havalimanı, yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilecek. Havalimanı için bugün itibarıyla 24 firma şartname satın aldı.

Havalimanı, hem özel jetleri ağırlayabilecek hem de eğitim uçuşları ve charter seferleri için hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.