pendik escort bayan
ak

Cepte Şarj Dönemi Başlıyor!

Sağlık 30.06.2016 - 17:47, Güncelleme: 30.06.2016 - 17:47
 

Cepte Şarj Dönemi Başlıyor!

Akıllı ceket gibi giyilebilir ürünler ile birlikte gelecekte artık telefonlar cepte şarj edilebilecek.Şarj Sorun Olmayacak!Telefonlarda şarj sorununa bugüne kadar kapsamlı bir çözüm bulunama

 Akıllı ceket gibi giyilebilir ürünler ile birlikte gelecekte artık telefonlar cepte şarj edilebilecek.Şarj Sorun Olmayacak!Telefonlarda şarj sorununa bugüne kadar kapsamlı bir çözüm bulunamazken, günlük şarj ihtiyacının karşılanabilmesi adına akıllı kıyafetler işleri daha da kolay bir hale getirecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda kişilerin akıllı kıyafetler ile şarj ihtiyacını karşılayabileceği belirtilirken, bu konuda kısa süre içerisinde önemli gelişmeler yaşanabilir.Daha önce Kickstarter üzerinden 10 milyon dolar gibi yüksek bir rakamda bağış toplamayı başaran firma, üretime geçerken, bu konuda siparişlerin de oldukça yoğun olduğu açıklandı.Baubax isimli firma tarafından bağış döneminde 20 bin dolarlık bir yatırım hedeflenirken, bu konuda çok daha fazla bağış toplandı. Gösterilen ilgi fazla olunca, firma şu anda işleri hızlandırmış durumda. Yoğun siparişlerin yetiştirilmesi için yeni yatırımların da gündeme geldiği görülürken, akıllı ceketler bu sene dahi giyilebilir duruma gelebilir. Ceketin cebinde yer alan özel sistem sayesinde telefon cebe konduğunda şarj olmaya başlayacak. Bu bakımdan kablo gibi ek donanımlara gerek kalmadan şarj ihtiyacı giderilecek. Wireless şarj ile şarj etme imkanı bulunan teknoloji daha da geliştirilebilir durumda.   Veteknoloji
Akıllı ceket gibi giyilebilir ürünler ile birlikte gelecekte artık telefonlar cepte şarj edilebilecek.Şarj Sorun Olmayacak!Telefonlarda şarj sorununa bugüne kadar kapsamlı bir çözüm bulunama

 

Akıllı ceket gibi giyilebilir ürünler ile birlikte gelecekte artık telefonlar cepte şarj edilebilecek.

Şarj Sorun Olmayacak!

Telefonlarda şarj sorununa bugüne kadar kapsamlı bir çözüm bulunamazken, günlük şarj ihtiyacının karşılanabilmesi adına akıllı kıyafetler işleri daha da kolay bir hale getirecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda kişilerin akıllı kıyafetler ile şarj ihtiyacını karşılayabileceği belirtilirken, bu konuda kısa süre içerisinde önemli gelişmeler yaşanabilir.

Daha önce Kickstarter üzerinden 10 milyon dolar gibi yüksek bir rakamda bağış toplamayı başaran firma, üretime geçerken, bu konuda siparişlerin de oldukça yoğun olduğu açıklandı.

Baubax isimli firma tarafından bağış döneminde 20 bin dolarlık bir yatırım hedeflenirken, bu konuda çok daha fazla bağış toplandı. Gösterilen ilgi fazla olunca, firma şu anda işleri hızlandırmış durumda. Yoğun siparişlerin yetiştirilmesi için yeni yatırımların da gündeme geldiği görülürken, akıllı ceketler bu sene dahi giyilebilir duruma gelebilir. Ceketin cebinde yer alan özel sistem sayesinde telefon cebe konduğunda şarj olmaya başlayacak. Bu bakımdan kablo gibi ek donanımlara gerek kalmadan şarj ihtiyacı giderilecek. Wireless şarj ile şarj etme imkanı bulunan teknoloji daha da geliştirilebilir durumda.  

 

Veteknoloji

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.