pendik escort bayan
ak

Cemaat Camiye Gelen Çocukları Bisikletle Ödüllendirdi

Siyaset 23.08.2017 - 14:23, Güncelleme: 23.08.2017 - 14:23
 

Cemaat Camiye Gelen Çocukları Bisikletle Ödüllendirdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Seğmenler Camisi cemaati, müezzin Nihat Uysal'ın öncülüğünde yürütülen kampanyayla yaz Kur'an kursuna...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Seğmenler Camisi cemaati, müezzin Nihat Uysal'ın öncülüğünde yürütülen kampanyayla yaz Kur'an kursuna katılan ve düzenli camiye gelen çocukları bisikletle ödüllendirdi. Seğmenler Camisi Müezzini Uysal, yaptığı açıklamada, çocuklara camileri sevdirmek amacıyla bisiklet kampanyası düzenlediklerini söyledi. Cami cemaati ve okul arkadaşlarının katkısıyla şimdiye kadar 13 bisiklet satın alarak, çocuklara hediye ettiklerini aktaran Uysal, "Biz bu sene yaz Kur’an kursunda çocuklara İslamı sevdirmek, Allah’ı sevdirmek, namaza ve ibadete alıştırmak, camiyi sevdirmek amacıyla çocukları teşvik etmek için bir bisiklet projesi başlattık. Topladığımız bütçeyle çocuklara 13 bisiklet aldık." diye konuştu.Uysal, gelecek yaz daha büyük bütçeli proje hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Seğmenler Camisi cemaati, müezzin Nihat Uysal'ın öncülüğünde yürütülen kampanyayla yaz Kur'an kursuna...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Seğmenler Camisi cemaati, müezzin Nihat Uysal'ın öncülüğünde yürütülen kampanyayla yaz Kur'an kursuna katılan ve düzenli camiye gelen çocukları bisikletle ödüllendirdi.

Seğmenler Camisi Müezzini Uysal, yaptığı açıklamada, çocuklara camileri sevdirmek amacıyla bisiklet kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Cami cemaati ve okul arkadaşlarının katkısıyla şimdiye kadar 13 bisiklet satın alarak, çocuklara hediye ettiklerini aktaran Uysal, "Biz bu sene yaz Kur’an kursunda çocuklara İslamı sevdirmek, Allah’ı sevdirmek, namaza ve ibadete alıştırmak, camiyi sevdirmek amacıyla çocukları teşvik etmek için bir bisiklet projesi başlattık. Topladığımız bütçeyle çocuklara 13 bisiklet aldık." diye konuştu.

Uysal, gelecek yaz daha büyük bütçeli proje hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.