pendik escort bayan
ak

Çelik'ten Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ne Ziyaret

18.07.2018 - 21:58, Güncelleme: 18.07.2018 - 21:58
 

Çelik'ten Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ne Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çelik, Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.Hastaların tedavi süreci hakkında doktorlardan bilgi alan Çelik, hastalara her konuda destek olduklarını belirtti.Merkezin fiziki durumuna ilişkin açıklamaya yapan Çelik, "400 hastamız buradan hizmet alıyor. Buradaki fiziki şartlarla ilgili çalışmalar yaptık. Sağlık Bakanlığı değiliz ama toplum yararına olan her projede biz varız. Hastalarımızın, çalışma ve sosyal ortamlarını iyileştirmek istiyoruz. Bu konularda mekan yetersiz kalıyor. İnşallah kısa zamanda daha iyi bir mekan için proje çalışmaları yapacağız." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çelik, Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

Hastaların tedavi süreci hakkında doktorlardan bilgi alan Çelik, hastalara her konuda destek olduklarını belirtti.

Merkezin fiziki durumuna ilişkin açıklamaya yapan Çelik, "400 hastamız buradan hizmet alıyor. Buradaki fiziki şartlarla ilgili çalışmalar yaptık. Sağlık Bakanlığı değiliz ama toplum yararına olan her projede biz varız. Hastalarımızın, çalışma ve sosyal ortamlarını iyileştirmek istiyoruz. Bu konularda mekan yetersiz kalıyor. İnşallah kısa zamanda daha iyi bir mekan için proje çalışmaları yapacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.