pendik escort bayan
ak

Çelik'ten Pomem'e Ziyaret

18.07.2018 - 21:58, Güncelleme: 18.07.2018 - 21:58
 

Çelik'ten Pomem'e Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni (POMEM) ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni (POMEM) ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, POMEM'i ziyaret ederek polis adaylarıyla yemek yedi.Polislik mesleğinin kutsal olduğunu belirten Çelik, adaylara, halkla iç içe olmaları tavsiyesinde bulundu.Adayların meslek hayatlarında zaman zaman zorluklarla karşılaşaklarını belirten Çelik, şunları aktardı:"Eminim ki çok kutsal bir görev yaptığınızın farkındasınız. Bizler canımızı malımızı, ezanımızı, bayrağımızı, namusumuzu sizlere emanet ettik. Bu devlet büyük bir devlet. Kimse bu devlete kafa tutamaz. Herkes eninde sonunda yaptığı işin cezasını görecektir. 40 yıllık hesap yapanları da bu devlet bitirdi. Gönül coğrafyamızda ayakta kalan tek devletiz. Bundan sonra da farklı isimler altında tehditler gelebilir. Onlara da gerekeni yapacaksınız."
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni (POMEM) ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni (POMEM) ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, POMEM'i ziyaret ederek polis adaylarıyla yemek yedi.

Polislik mesleğinin kutsal olduğunu belirten Çelik, adaylara, halkla iç içe olmaları tavsiyesinde bulundu.

Adayların meslek hayatlarında zaman zaman zorluklarla karşılaşaklarını belirten Çelik, şunları aktardı:

"Eminim ki çok kutsal bir görev yaptığınızın farkındasınız. Bizler canımızı malımızı, ezanımızı, bayrağımızı, namusumuzu sizlere emanet ettik. Bu devlet büyük bir devlet. Kimse bu devlete kafa tutamaz. Herkes eninde sonunda yaptığı işin cezasını görecektir. 40 yıllık hesap yapanları da bu devlet bitirdi. Gönül coğrafyamızda ayakta kalan tek devletiz. Bundan sonra da farklı isimler altında tehditler gelebilir. Onlara da gerekeni yapacaksınız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.