pendik escort bayan
ak

Çekerek Emniyetinden Boğulmalara Karşı Broşürlü Uyarı

20.07.2018 - 16:38, Güncelleme: 20.07.2018 - 16:38
 

Çekerek Emniyetinden Boğulmalara Karşı Broşürlü Uyarı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çekerek ilçesinde emniyet ekipleri, yaz aylarında boğulma olaylarına karşı vatandaşlara uyarıcı broşür dağıttı. Çekerek...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çekerek ilçesinde emniyet ekipleri, yaz aylarında boğulma olaylarına karşı vatandaşlara uyarıcı broşür dağıttı. Çekerek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sıcakların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle gölet, baraj ve akarsulara giren vatandaşları boğulma olaylarına karşı uyardı."Boğulmalara karşı alınacak tedbirler, boğulmalarda ilk yardım, çeken akıntı nedir? Boğulmamak için neler yapılmalıdır?" gibi bilgilerin yer aldığı broşürleri alan vatandaşlar, polislere teşekkür etti.Polisin boğulmalara karşı vatandaşları bilinçlendirmesinin çok önemli ve güzel bir uygulama olduğunu anlatan vatandaşlardan Ferhat Çalışkan, şöyle konuştu:"Polisin yaptığı bu uygulama çok güzel. İnsanlar dağıtılan bu broşürleri okuyarak bilinçlenebilir. Bu zamanlarda gölet, baraj, ırmak ve denize giren çok insan var. Boğulma olaylarını da televizyonlarda sıklıkla görüyoruz. Bu yüzden uygulama için polislere teşekkür ediyorum."Ahmet Kılıç ise, ilçelerinde bulunan Süreyya Bey Barajına özellikle çocukların girip serinlediğini ifade ederek, "Anne babaların ve halkın uyarılması çok iyi oldu. Emniyet ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Anne babaların da çocuklarını kontrol edip uyarmaları da çok önemli." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çekerek ilçesinde emniyet ekipleri, yaz aylarında boğulma olaylarına karşı vatandaşlara uyarıcı broşür dağıttı. Çekerek...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çekerek ilçesinde emniyet ekipleri, yaz aylarında boğulma olaylarına karşı vatandaşlara uyarıcı broşür dağıttı.

Çekerek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sıcakların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle gölet, baraj ve akarsulara giren vatandaşları boğulma olaylarına karşı uyardı.

"Boğulmalara karşı alınacak tedbirler, boğulmalarda ilk yardım, çeken akıntı nedir? Boğulmamak için neler yapılmalıdır?" gibi bilgilerin yer aldığı broşürleri alan vatandaşlar, polislere teşekkür etti.

Polisin boğulmalara karşı vatandaşları bilinçlendirmesinin çok önemli ve güzel bir uygulama olduğunu anlatan vatandaşlardan Ferhat Çalışkan, şöyle konuştu:

"Polisin yaptığı bu uygulama çok güzel. İnsanlar dağıtılan bu broşürleri okuyarak bilinçlenebilir. Bu zamanlarda gölet, baraj, ırmak ve denize giren çok insan var. Boğulma olaylarını da televizyonlarda sıklıkla görüyoruz. Bu yüzden uygulama için polislere teşekkür ediyorum."

Ahmet Kılıç ise, ilçelerinde bulunan Süreyya Bey Barajına özellikle çocukların girip serinlediğini ifade ederek, "Anne babaların ve halkın uyarılması çok iyi oldu. Emniyet ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Anne babaların da çocuklarını kontrol edip uyarmaları da çok önemli." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.