pendik escort bayan
ak

Çedaş'tan "Dünya Saati" Hareketine Destek

Spor 24.03.2017 - 18:00, Güncelleme: 24.03.2017 - 18:00
 

Çedaş'tan "Dünya Saati" Hareketine Destek

Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 920 bin aboneye enerji hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından gerçekleştirilen, "Dünya Saati" kampanyasına destek olmak için yarın 20.30-21.30 saatleri arasında 59 işletme b

AA - Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 920 bin aboneye enerji hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından gerçekleştirilen, "Dünya Saati" kampanyasına destek olmak için yarın 20.30-21.30 saatleri arasında 59 işletme binasının ışıklarını söndürecek.Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2007 yılında Avusturalya'da başlayan ve bu yıl 10. kez düzenlenen etkinlik, Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından kısa sürede 7 kıta da 150'nin üzerinde ülkeye yayıldı.Kentleri ve ülkeleri temsil eden anıtsal yapılar başta olmak üzere her kentte binlerce bina bu eyleme katılıyor. Bu yıl dünyada iklim değişikliğinden en çok etkilenecek yerlerden biri olan Akdeniz Havzası'na dikkat çekmek için tüm dünyada Dünya Saati etkinlikleri düzenleniyor. WWF, proje kapsamında son dört yıl boyunca iklim değişikliğinin Toros dağları üzerindeki Konya Orman Bölge Müdürlüğü ormanları üzerinde olası etkilerini inceleyerek önlemler geliştirdi.ÇEDAŞ da Dünya Saati kampanyasına destek olmak için yarın 20.30-21.30 saatleri arasında 59 işletme binasının ışıklarını kapatacak.
Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 920 bin aboneye enerji hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından gerçekleştirilen, "Dünya Saati" kampanyasına destek olmak için yarın 20.30-21.30 saatleri arasında 59 işletme b

AA - Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 920 bin aboneye enerji hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından gerçekleştirilen, "Dünya Saati" kampanyasına destek olmak için yarın 20.30-21.30 saatleri arasında 59 işletme binasının ışıklarını söndürecek.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2007 yılında Avusturalya'da başlayan ve bu yıl 10. kez düzenlenen etkinlik, Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından kısa sürede 7 kıta da 150'nin üzerinde ülkeye yayıldı.

Kentleri ve ülkeleri temsil eden anıtsal yapılar başta olmak üzere her kentte binlerce bina bu eyleme katılıyor. Bu yıl dünyada iklim değişikliğinden en çok etkilenecek yerlerden biri olan Akdeniz Havzası'na dikkat çekmek için tüm dünyada Dünya Saati etkinlikleri düzenleniyor. WWF, proje kapsamında son dört yıl boyunca iklim değişikliğinin Toros dağları üzerindeki Konya Orman Bölge Müdürlüğü ormanları üzerinde olası etkilerini inceleyerek önlemler geliştirdi.

ÇEDAŞ da Dünya Saati kampanyasına destek olmak için yarın 20.30-21.30 saatleri arasında 59 işletme binasının ışıklarını kapatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.