pendik escort bayan
ak

Çedaş Yatırımlarına Devam Ediyor

Spor 27.07.2017 - 14:23, Güncelleme: 27.07.2017 - 14:23
 

Çedaş Yatırımlarına Devam Ediyor

SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat’ta 2017 yılında 100 milyon liranın üzerinde yatırım yapmayı planlayan Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (ÇEDAŞ),...

SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat’ta 2017 yılında 100 milyon liranın üzerinde yatırım yapmayı planlayan Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (ÇEDAŞ), tüketicilerine daha kaliteli ve sürdürülebilir elektrik dağıtım hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım onarım, şebeke yatırımları ve yeni tesislerin kurulum çalışmaları sırasında iş sağlığı ve güvenliği kurallarını dikkate alarak planlı elektrik kesintileri yapan ÇEDAŞ, arıza sayıları ve arıza kaynaklı elektrik kesinti sürelerini minimum seviyelere düşürmeyi hedefliyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen ÇEDAŞ’ın müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, şirketin Üçüncü Uygulama Dönemi olan 2016-2020 yılları arasında hizmet bölgesinde 500 milyon lira yatırım yapacağını belirtti. Akboğa, şunları kaydetti: "Şirketimiz tarafından yapılan yatırımların devreye alınmasıyla müşterilerimize daha kaliteli ve verimli enerji temini sağlanacak.Bilindiği üzere bölgemizde kış ayları uzun sürdüğünden yatırım, bakım ve onarım planlamamız yaz aylarında 4-5 aya sıkışıyor. Bu nedenle birçok bölgede yatırımlarımızı devreye alma çalışmalarımız aynı tarihlere denk gelebiliyor ve zorunlu olarak planlı ya da plansız kesintiler yaşanabiliyor. Yapılan bu çalışmalar ile müşterilerimizin daha kaliteli ve sürdürülebilir bir elektrik dağıtım hizmeti almalarını amaçlıyoruz. Tamamen müşteri memnuniyetini hedeflediğimiz bu çalışmalar sırasında yaşanan kesintilerini vatandaşlarımızın anlayışla karşılayarak sabırlı olmalarını bekliyoruz."
SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat’ta 2017 yılında 100 milyon liranın üzerinde yatırım yapmayı planlayan Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (ÇEDAŞ),...

SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat’ta 2017 yılında 100 milyon liranın üzerinde yatırım yapmayı planlayan Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (ÇEDAŞ), tüketicilerine daha kaliteli ve sürdürülebilir elektrik dağıtım hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım onarım, şebeke yatırımları ve yeni tesislerin kurulum çalışmaları sırasında iş sağlığı ve güvenliği kurallarını dikkate alarak planlı elektrik kesintileri yapan ÇEDAŞ, arıza sayıları ve arıza kaynaklı elektrik kesinti sürelerini minimum seviyelere düşürmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ÇEDAŞ’ın müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, şirketin Üçüncü Uygulama Dönemi olan 2016-2020 yılları arasında hizmet bölgesinde 500 milyon lira yatırım yapacağını belirtti.

Akboğa, şunları kaydetti:

"Şirketimiz tarafından yapılan yatırımların devreye alınmasıyla müşterilerimize daha kaliteli ve verimli enerji temini sağlanacak.

Bilindiği üzere bölgemizde kış ayları uzun sürdüğünden yatırım, bakım ve onarım planlamamız yaz aylarında 4-5 aya sıkışıyor. Bu nedenle birçok bölgede yatırımlarımızı devreye alma çalışmalarımız aynı tarihlere denk gelebiliyor ve zorunlu olarak planlı ya da plansız kesintiler yaşanabiliyor.

Yapılan bu çalışmalar ile müşterilerimizin daha kaliteli ve sürdürülebilir bir elektrik dağıtım hizmeti almalarını amaçlıyoruz. Tamamen müşteri memnuniyetini hedeflediğimiz bu çalışmalar sırasında yaşanan kesintilerini vatandaşlarımızın anlayışla karşılayarak sabırlı olmalarını bekliyoruz."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.