pendik escort bayan
ak

Çedaş, Kalite Hareketine Katıldı

20.07.2017 - 13:13, Güncelleme: 20.07.2017 - 13:13
 

Çedaş, Kalite Hareketine Katıldı

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ) Kalite Derneği (KALDER) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi'ne dahil oldu. ÇEDAŞ'tan yapılan...

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ) Kalite Derneği (KALDER) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi'ne dahil oldu. ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılmasının ilk adımı olarak görülen Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa ve KALDER Genel Sekreteri Semih Ersun tarafından, düzenlenen törende imzalandı. İmza töreninde konuşan Akboğa, elektrik dağıtım sektöründe sahadaki uygulama ve hizmetleriyle öncü ÇEDAŞ'ın hizmet kalitesini belgelemek amacıyla KALDER tarafından başlatılan Ulusal Kalite Hareketi sürecine katıldığını belirtti. Şirket olarak kalite yolculuğunda şimdiye kadar önemli adımlar attıklarını aktaran Akboğa, "Kalite yolculuğumuz doğrultusunda ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 27001 Yönetim Sistemi ve ISO 15838 Müşteri İletişim Merkezi Yönetim Sistemlerini oluşturarak bu süreçleri sertifikalandırdık. Aynı zamanda şeffaf bir yönetim anlayışıyla şirketimizin belirlediği hedeflere ulaşması için iç ve dış paydaşlarımızın memnuniyet düzeylerini ölçüyoruz. Elde ettiğimiz veriler doğrultusunda şirketimizin daha iyiye ve ileriye ulaşması adına gereken aksiyonları alıyoruz." ifadelerini kullandı. Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) organizasyonunda sektörde yaşanan gelişmelerin ele alındığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın dağıtım şirketlerine yönelik düzenlenen anket çalışmasının sonuçlarını açıkladığı sektör toplantılarında, belirtilen hedeflere ulaşmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Akboğa, bu çerçevede kalite yolculuğunun kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti. KALDER ile önemli bir iş birliğine imza attıklarını aktaran Akboğa, bu sürecin diğer dağıtım şirketleri açısından da örnek teşkil edeceğini belirtti. KALDER'in güçlü eğitmen ve danışman kadrosuyla kalite bilincinin gelişmesi ve yayılmasında önemli rol üstlendiğini ifade eden KALDER Genel Sekreteri Ersun ise "Sadece özel sektörün değil, kamu kuruluşlarının da rehberi haline geldik." açıklamasında bulundu. Ersun, Ulusal Kalite Hareketi'nde katılımcı kuruluş sayısının 600'ü aştığını dile getirerek, "KALDER olarak rekabetçi ve sürdürülebilir kalkınma anlayışının yaratılmasını önemsiyoruz. Bu sebeple paylaşmanın önemine inanıyoruz. Ulusal Kalite Hareketi hız kesmeden yayılacaktır." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ) Kalite Derneği (KALDER) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi'ne dahil oldu. ÇEDAŞ'tan yapılan...

SİVAS (AA) - Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ) Kalite Derneği (KALDER) tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi'ne dahil oldu.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılmasının ilk adımı olarak görülen Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa ve KALDER Genel Sekreteri Semih Ersun tarafından, düzenlenen törende imzalandı.

İmza töreninde konuşan Akboğa, elektrik dağıtım sektöründe sahadaki uygulama ve hizmetleriyle öncü ÇEDAŞ'ın hizmet kalitesini belgelemek amacıyla KALDER tarafından başlatılan Ulusal Kalite Hareketi sürecine katıldığını belirtti.

Şirket olarak kalite yolculuğunda şimdiye kadar önemli adımlar attıklarını aktaran Akboğa, "Kalite yolculuğumuz doğrultusunda ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 27001 Yönetim Sistemi ve ISO 15838 Müşteri İletişim Merkezi Yönetim Sistemlerini oluşturarak bu süreçleri sertifikalandırdık. Aynı zamanda şeffaf bir yönetim anlayışıyla şirketimizin belirlediği hedeflere ulaşması için iç ve dış paydaşlarımızın memnuniyet düzeylerini ölçüyoruz. Elde ettiğimiz veriler doğrultusunda şirketimizin daha iyiye ve ileriye ulaşması adına gereken aksiyonları alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) organizasyonunda sektörde yaşanan gelişmelerin ele alındığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın dağıtım şirketlerine yönelik düzenlenen anket çalışmasının sonuçlarını açıkladığı sektör toplantılarında, belirtilen hedeflere ulaşmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Akboğa, bu çerçevede kalite yolculuğunun kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti. KALDER ile önemli bir iş birliğine imza attıklarını aktaran Akboğa, bu sürecin diğer dağıtım şirketleri açısından da örnek teşkil edeceğini belirtti.

KALDER'in güçlü eğitmen ve danışman kadrosuyla kalite bilincinin gelişmesi ve yayılmasında önemli rol üstlendiğini ifade eden KALDER Genel Sekreteri Ersun ise "Sadece özel sektörün değil, kamu kuruluşlarının da rehberi haline geldik." açıklamasında bulundu.

Ersun, Ulusal Kalite Hareketi'nde katılımcı kuruluş sayısının 600'ü aştığını dile getirerek, "KALDER olarak rekabetçi ve sürdürülebilir kalkınma anlayışının yaratılmasını önemsiyoruz. Bu sebeple paylaşmanın önemine inanıyoruz. Ulusal Kalite Hareketi hız kesmeden yayılacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.