pendik escort bayan
ak

ÇEDAŞ ile Tes-İş arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Siyaset 20.06.2018 - 13:53, Güncelleme: 20.06.2018 - 13:53
 

ÇEDAŞ ile Tes-İş arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

SİVAS, Tokat ve Yozgat illerinde elektrik dağıtım hizmeti verme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) ile Türkiye...

SİVAS, Tokat ve Yozgat illerinde elektrik dağıtım hizmeti verme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) ile Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) arasında, 558 saha çalışanını kapsayan ikinci dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı.ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Çamlıbel Elektrik ve Perakende Satış Hizmetleri A.Ş. Genel Koordinatörü Mehmet Akif Şahin, İnsan Kaynakları Direktörü Servet Güney, Yatırım Direktörü Mustafa Altun ve TES-İŞ Sivas Şube Başkanı Tevfik Güveri'nin katılımları ile gerçekleşen imza töreninde, çalışanların sosyal haklarının toplu iş sözleşmesi ile güvence altına alınarak çalışma hayatlarını sosyal ve ekonomik anlamda daha iyi koşullarda sürdürmelerinin gerekliliğine dikkat çekildi.İmza töreninde konuşan ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa öncelikle 01.03.2018-31.12.2020 tarihlerini kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşmacı yaklaşımı dolayısıyla TES-İş Sendikası'na teşekkür etti.ÇALIŞANLARIMIZIN HAKLARINDA İYİLEŞME SAĞLANDITES-İŞ ile yapılan toplu iş sözleşmesinin 558 saha personelini kapsadığını hatırlatan Genel Müdür Akboğa, "Çalışanlarımızın memnun olacağı bir sözleşmeye imza attık. Yapılan sözleşme ile çalışanlarımızın sosyal haklarında iyileşme sağlandı. Biz çalışanlarımızı ailemizin bir üyesi olarak görüyoruz ve bu anlamda onların sosyal haklarının iyileştirilmesine son derece önem veriyoruz. ÇEDAŞ olarak müşteri memnuniyetini öncelikli amaç edinen bir kurum olarak müşteri memnuniyetinin çalışan memnuniyeti ile sağlanacağını biliyoruz. Bu nedenle çalışanlarımızın yüksek motivasyonla huzur ve güven ortamı içerisinde çalışma hayatlarını sürdürmeleri için onlara her konuda destek olmaya gayret ediyoruz. TES-İŞ ile iyi niyet içinde sürdürdüğümüz görüşmeler sonunda imzalanan toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.İŞ BARIŞINA KATKI SAĞLAYACAK BİR SÖZLEŞMEYE İMZA ATTIKSendika olarak kendilerine bağlı işçilerin haklarını korumak ve güvence altına almak amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten TES-İŞ Sivas Şube Başkanı Tevfik Güveri ise, "Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde istihdama katkı sağlayan en önemli kuruluşlar arasında yer alan ÇEDAŞ, çalışanlarının sosyal ve ekonomik haklarına da azami derecede önem veriyor. Bu bağlamda yaptığımız görüşmeler neticesinde taleplerimize olumlu bir tutumla yaklaşan ÇEDAŞ ile saha çalışanlarının idari, sosyal haklar ve ücret artışlarında mutabakata vararak iş barışına katkı sağlayacak bir sözleşmeye imza attık. Sözleşmede emeği geçenlere teşekkür ederek işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.ÇEDAŞ çalışanları ise yapılan toplu iş sözleşmesinin beklentilerini karşıladığını ve kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek ÇEDAŞ yöneticileri ve TES-İŞ Sendikası temsilcilerine teşekkür etti.FOTOĞRAFLI
SİVAS, Tokat ve Yozgat illerinde elektrik dağıtım hizmeti verme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) ile Türkiye...

SİVAS, Tokat ve Yozgat illerinde elektrik dağıtım hizmeti verme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) ile Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) arasında, 558 saha çalışanını kapsayan ikinci dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Çamlıbel Elektrik ve Perakende Satış Hizmetleri A.Ş. Genel Koordinatörü Mehmet Akif Şahin, İnsan Kaynakları Direktörü Servet Güney, Yatırım Direktörü Mustafa Altun ve TES-İŞ Sivas Şube Başkanı Tevfik Güveri'nin katılımları ile gerçekleşen imza töreninde, çalışanların sosyal haklarının toplu iş sözleşmesi ile güvence altına alınarak çalışma hayatlarını sosyal ve ekonomik anlamda daha iyi koşullarda sürdürmelerinin gerekliliğine dikkat çekildi.

İmza töreninde konuşan ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa öncelikle 01.03.2018-31.12.2020 tarihlerini kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşmacı yaklaşımı dolayısıyla TES-İş Sendikası'na teşekkür etti.

ÇALIŞANLARIMIZIN HAKLARINDA İYİLEŞME SAĞLANDI

TES-İŞ ile yapılan toplu iş sözleşmesinin 558 saha personelini kapsadığını hatırlatan Genel Müdür Akboğa, "Çalışanlarımızın memnun olacağı bir sözleşmeye imza attık. Yapılan sözleşme ile çalışanlarımızın sosyal haklarında iyileşme sağlandı. Biz çalışanlarımızı ailemizin bir üyesi olarak görüyoruz ve bu anlamda onların sosyal haklarının iyileştirilmesine son derece önem veriyoruz. ÇEDAŞ olarak müşteri memnuniyetini öncelikli amaç edinen bir kurum olarak müşteri memnuniyetinin çalışan memnuniyeti ile sağlanacağını biliyoruz. Bu nedenle çalışanlarımızın yüksek motivasyonla huzur ve güven ortamı içerisinde çalışma hayatlarını sürdürmeleri için onlara her konuda destek olmaya gayret ediyoruz. TES-İŞ ile iyi niyet içinde sürdürdüğümüz görüşmeler sonunda imzalanan toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İŞ BARIŞINA KATKI SAĞLAYACAK BİR SÖZLEŞMEYE İMZA ATTIK

Sendika olarak kendilerine bağlı işçilerin haklarını korumak ve güvence altına almak amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten TES-İŞ Sivas Şube Başkanı Tevfik Güveri ise, "Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde istihdama katkı sağlayan en önemli kuruluşlar arasında yer alan ÇEDAŞ, çalışanlarının sosyal ve ekonomik haklarına da azami derecede önem veriyor. Bu bağlamda yaptığımız görüşmeler neticesinde taleplerimize olumlu bir tutumla yaklaşan ÇEDAŞ ile saha çalışanlarının idari, sosyal haklar ve ücret artışlarında mutabakata vararak iş barışına katkı sağlayacak bir sözleşmeye imza attık. Sözleşmede emeği geçenlere teşekkür ederek işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

ÇEDAŞ çalışanları ise yapılan toplu iş sözleşmesinin beklentilerini karşıladığını ve kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek ÇEDAŞ yöneticileri ve TES-İŞ Sendikası temsilcilerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.