pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çedaş Ekipleri Zorlu Kış Şartlarında Arızalara Müdahale Ediyor

Siyaset 20.12.2016 - 13:14, Güncelleme: 20.12.2016 - 13:14
 

Çedaş Ekipleri Zorlu Kış Şartlarında Arızalara Müdahale Ediyor

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinin (ÇEDAŞ) zorlu kış şartlarında elektrik arızalarına müdahale ettiği bildirildi.

AA - Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinin (ÇEDAŞ) zorlu kış şartlarında elektrik arızalarına müdahale ettiği bildirildi.ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler zorlu kış şartlarının etkili olduğu hizmet bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Yaklaşık 52 bin kilometrekarelik alanda elektrik dağıtım hizmeti veren ÇEDAŞ, hizmet bölgesi Sivas, Tokat ve Yozgat il ve ilçelerinde tüketicilere yönelik kaliteli, kesintisiz ve sürekli enerji sağlamak için çalışma yürütüyor.Kar, tipi ve fırtına nedeniyle elektrik dağıtım hatları ve şebekelerinde oluşan arızalara kesintisiz müdahale eden ÇEDAŞ, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yoğun çaba gösteriyor.ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, kış öncesi planlama yaparak kış şartlarında yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı tedbir aldıklarını ve bu doğrultuda belirli noktalarda bölge sorumlulukları oluşturduklarını belirtti.Bu bölgelere gerek ekipman, gerekse personel istihdamını sağlayarak kaliteli, kesintisiz ve sürekli enerji teminini amaçladıklarını kaydeden Akboğa, "15 bölgede oluşturduğumuz 60 kişilik özel ekiplerle acil müdahale yapabiliyoruz. Bu nedenle arızlara müdahale hızımız arttı. Ayrıca geçtiğimiz aylarda yapmış olduğumuz araç filosu yenileme çalışmalarının da faydalarını şimdi daha iyi görüyoruz." ifadelerini kullandı.Geniş bir coğrafyaya hizmet verdiklerini aktaran Akboğa, şunları kaydetti: "Sistem İşletme Direktörlüğümüz saha ekiplerimizle sürekli iletişim halinde. Kırsalda karkalınlığının 2 metreye ulaştığı köylerimiz var. Şirket içinde personele yönelik oluşturduğumuz telsizler ile arızaları yakından takip ediyoruz. Kar nedeniyle kapanan yolları aşarak elektrik arızalarına müdahale etmek amacıyla ekiplerimiz yoğun bir çaba sarf ediyor. Ayrıca sıfırın altında 20 derecede donma tehlikesi atlatan ekiplerimize geçmiş olsun, canları pahasına tüm engelleri aşarak enerjisiz köylerimize enerji vermeye çalışan tüm çalışanımızı tebrik ediyorum."İl ve ilçe merkezlerine uzak bölgelere elektrik arızası için giden ÇEDAŞ ekipleri tarafından bölgede mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteğinde bulunulduğunu ifade eden Akboğa, "Bu zorlu kış şartlarının vatandaşlarımız için hafif bir şekilde atlatılması amacıyla elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Müşterilerimizden almış olduğumuz enerjiyle daha ileriye gitme gayemizin bu gibi zorlu şartlarda da müşteriler ile birlikte olmaktan geçtiğinin bilincindeyiz." değerlendirmesinde bulundu.Akboğa, vatandaşların olası elektrik arızalarına ve sorunlara karşı ÇEDAŞ Alo 186 arıza ihbar hattını ve 0 552 186 0186 Whatsapp ihbar hattını arayabileceklerini belirtti. - Sivas
Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinin (ÇEDAŞ) zorlu kış şartlarında elektrik arızalarına müdahale ettiği bildirildi.

AA - Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinin (ÇEDAŞ) zorlu kış şartlarında elektrik arızalarına müdahale ettiği bildirildi.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler zorlu kış şartlarının etkili olduğu hizmet bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaklaşık 52 bin kilometrekarelik alanda elektrik dağıtım hizmeti veren ÇEDAŞ, hizmet bölgesi Sivas, Tokat ve Yozgat il ve ilçelerinde tüketicilere yönelik kaliteli, kesintisiz ve sürekli enerji sağlamak için çalışma yürütüyor.

Kar, tipi ve fırtına nedeniyle elektrik dağıtım hatları ve şebekelerinde oluşan arızalara kesintisiz müdahale eden ÇEDAŞ, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yoğun çaba gösteriyor.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, kış öncesi planlama yaparak kış şartlarında yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı tedbir aldıklarını ve bu doğrultuda belirli noktalarda bölge sorumlulukları oluşturduklarını belirtti.

Bu bölgelere gerek ekipman, gerekse personel istihdamını sağlayarak kaliteli, kesintisiz ve sürekli enerji teminini amaçladıklarını kaydeden Akboğa, "15 bölgede oluşturduğumuz 60 kişilik özel ekiplerle acil müdahale yapabiliyoruz. Bu nedenle arızlara müdahale hızımız arttı. Ayrıca geçtiğimiz aylarda yapmış olduğumuz araç filosu yenileme çalışmalarının da faydalarını şimdi daha iyi görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Geniş bir coğrafyaya hizmet verdiklerini aktaran Akboğa, şunları kaydetti:

"Sistem İşletme Direktörlüğümüz saha ekiplerimizle sürekli iletişim halinde. Kırsalda karkalınlığının 2 metreye ulaştığı köylerimiz var. Şirket içinde personele yönelik oluşturduğumuz telsizler ile arızaları yakından takip ediyoruz. Kar nedeniyle kapanan yolları aşarak elektrik arızalarına müdahale etmek amacıyla ekiplerimiz yoğun bir çaba sarf ediyor. Ayrıca sıfırın altında 20 derecede donma tehlikesi atlatan ekiplerimize geçmiş olsun, canları pahasına tüm engelleri aşarak enerjisiz köylerimize enerji vermeye çalışan tüm çalışanımızı tebrik ediyorum."

İl ve ilçe merkezlerine uzak bölgelere elektrik arızası için giden ÇEDAŞ ekipleri tarafından bölgede mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteğinde bulunulduğunu ifade eden Akboğa, "Bu zorlu kış şartlarının vatandaşlarımız için hafif bir şekilde atlatılması amacıyla elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Müşterilerimizden almış olduğumuz enerjiyle daha ileriye gitme gayemizin bu gibi zorlu şartlarda da müşteriler ile birlikte olmaktan geçtiğinin bilincindeyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Akboğa, vatandaşların olası elektrik arızalarına ve sorunlara karşı ÇEDAŞ Alo 186 arıza ihbar hattını ve 0 552 186 0186 Whatsapp ihbar hattını arayabileceklerini belirtti. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.