pendik escort bayan
ak

Cazibesi artınca Muhtar adayı başvurularında patlama oldu!...

28.01.2014 - 16:55, Güncelleme: 28.01.2014 - 16:55
 

Cazibesi artınca Muhtar adayı başvurularında patlama oldu!...

30 Mart Seçimler öncesi Sivas’ta muhtar adayları arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor.

Muhtar maaşlarını iki katına çıkaran düzenlemenin yapılmasından dolayı 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Sivas’taki mahalle muhtar adaylarının sayısındaki artış dikkat çekiyor.  Geçtiğimiz yıllarda Sivas taki mahallelerde çok fazla ilgi görmeyen muhtarlıklara şimdi emekliler, gençler ve boş zamanı olan kişiler daha çok ilgi gösteriyor. 2014 yerel seçimleri öncesi, 2013 Temmuz ayında TBMM'de kabul edilen ve 457 lira olan muhtarlık maaşını 871 liraya çıkaran düzenlemenin, 2014 Ocak ayında yürürlüğe girmesinin ardından, Sivas’taki 65 mahalle için muhtar adayı sayısı şimdiden 250 kişiyi geçmiş durumda.   Sivas Merkezde bulunan bazı mahallelerde muhtarlık için adaylıklarını açıklayanların sayısının 13 kişiyi bulduğu ve bu sayıların giderek çoğalacağı kesin gibi.  SİVAS MUHTAR ADAYLARI
30 Mart Seçimler öncesi Sivas’ta muhtar adayları arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor.

Muhtar maaşlarını iki katına çıkaran düzenlemenin yapılmasından dolayı 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi Sivas’taki mahalle muhtar adaylarının sayısındaki artış dikkat çekiyor.

 Geçtiğimiz yıllarda Sivas taki mahallelerde çok fazla ilgi görmeyen muhtarlıklara şimdi emekliler, gençler ve boş zamanı olan kişiler daha çok ilgi gösteriyor. 2014 yerel seçimleri öncesi, 2013 Temmuz ayında TBMM'de kabul edilen ve 457 lira olan muhtarlık maaşını 871 liraya çıkaran düzenlemenin, 2014 Ocak ayında yürürlüğe girmesinin ardından, Sivas’taki 65 mahalle için muhtar adayı sayısı şimdiden 250 kişiyi geçmiş durumda.

 

Sivas Merkezde bulunan bazı mahallelerde muhtarlık için adaylıklarını açıklayanların sayısının 13 kişiyi bulduğu ve bu sayıların giderek çoğalacağı kesin gibi.  SİVAS MUHTAR ADAYLARI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.