pendik escort bayan
ak

Çayıralan'da Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

25.05.2017 - 21:18, Güncelleme: 25.05.2017 - 21:18
 

Çayıralan'da Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

YOZGAT(AA) - Çayıralan Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarında projelerini sergiledi. Fuarda, TUBİTAK yarışmalarında...

YOZGAT(AA) - Çayıralan Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarında projelerini sergiledi. Fuarda, TUBİTAK yarışmalarında Yozgat birincisi olan ve Kayseri’de finallerde Yozgat’ı temsil eden Dilrubanın Engelsiz Tekerlekli Sandalyesi (DETS) projesi de yer aldı. Fuarın açılışında konuşan Okul Müdürü Ömer Eker, başarılı bir eğitim öğretimi yılı geçirdiklerini belirterek, "Okulumuz Çayıralan’da ilk kez olan Z Kütüphaneye sahip olmuştur. Yine Çayıralan’da ilk olarak öğrencimiz Murat Kayıhan TEOG sınavlarında 120 sorudan tamamını cevaplayarak Türkiye birincileri arasında yer almıştır. 6. Sınıf öğrencimiz Dilruba Türkmen ise DETS Projesi ile Yozgat elemelerinden geçip Kayseri bölge finaline katılarak büyük bir başarıya imza atmıştır." dedi. Fuarın açılışına Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, Yozgat İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Kılınç, Yozgat TÜBİTAK İzlemcisi Kemal Ergün ve daire müdürleri katıldı.
YOZGAT(AA) - Çayıralan Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarında projelerini sergiledi. Fuarda, TUBİTAK yarışmalarında...

YOZGAT(AA) - Çayıralan Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarında projelerini sergiledi.

Fuarda, TUBİTAK yarışmalarında Yozgat birincisi olan ve Kayseri’de finallerde Yozgat’ı temsil eden Dilrubanın Engelsiz Tekerlekli Sandalyesi (DETS) projesi de yer aldı.

Fuarın açılışında konuşan Okul Müdürü Ömer Eker, başarılı bir eğitim öğretimi yılı geçirdiklerini belirterek, "Okulumuz Çayıralan’da ilk kez olan Z Kütüphaneye sahip olmuştur. Yine Çayıralan’da ilk olarak öğrencimiz Murat Kayıhan TEOG sınavlarında 120 sorudan tamamını cevaplayarak Türkiye birincileri arasında yer almıştır. 6. Sınıf öğrencimiz Dilruba Türkmen ise DETS Projesi ile Yozgat elemelerinden geçip Kayseri bölge finaline katılarak büyük bir başarıya imza atmıştır." dedi.

Fuarın açılışına Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, Yozgat İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Kılınç, Yozgat TÜBİTAK İzlemcisi Kemal Ergün ve daire müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.