pendik escort bayan
ak

Çayıralan'da Köylere Yangın Söndürme Tankeri Dağıtıldı

20.07.2018 - 16:33, Güncelleme: 20.07.2018 - 16:33
 

Çayıralan'da Köylere Yangın Söndürme Tankeri Dağıtıldı

YOZGAT (AA) - Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğünce, yangın söndürmede kullanılmak üzere 9 köye çok amaçlı su tankeri dağıtıldı. Çayıralan...

YOZGAT (AA) - Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğünce, yangın söndürmede kullanılmak üzere 9 köye çok amaçlı su tankeri dağıtıldı. Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen su tankeri dağıtım töreninde konuşan Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, tankerlerden Çayıralan'a bağlı 6, Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı 3 olmak üzere 9 köye verildiğini söyledi.Diltemir, tankerlerin başta orman yangınlarında olmak üzere köyde ihtiyaç duyulduğunda diğer ev yangını, cenaze işleri, düğün, su nakli, yol sulama, içme ve kullanma suyu temini gibi hizmetlerde de kullanılabileceğini ifade ederek, "2,5 ton su kapasiteli olan bu tankerler traktörün kuyruk miline bağlanarak çalışıyor ve depodaki suyu pompası aracılığıyla basıyor. Muhtemel bir yangında yangın söndürme araçları köyünüze ulaşıncaya kadar bunlarla yangına müdahale etme imkanı olacak. Belki de gelecek ekibe iş bırakmadan yangını kontrol altına alacak." dedi. Konuşmanın ardından tankerler, köy muhtarlarına teslim edildi.Törene Çayıralan Kaymakam Vekili Yusuf Melikşah Aydın, Gemerek Kaymakamı Kübra Karaalioğlu, Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, Çayıralan Orman İşletme Müdürü Ömer Faruk Bulut ve köy muhtarları katıldı.
YOZGAT (AA) - Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğünce, yangın söndürmede kullanılmak üzere 9 köye çok amaçlı su tankeri dağıtıldı. Çayıralan...

YOZGAT (AA) - Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğünce, yangın söndürmede kullanılmak üzere 9 köye çok amaçlı su tankeri dağıtıldı.

Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen su tankeri dağıtım töreninde konuşan Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, tankerlerden Çayıralan'a bağlı 6, Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı 3 olmak üzere 9 köye verildiğini söyledi.

Diltemir, tankerlerin başta orman yangınlarında olmak üzere köyde ihtiyaç duyulduğunda diğer ev yangını, cenaze işleri, düğün, su nakli, yol sulama, içme ve kullanma suyu temini gibi hizmetlerde de kullanılabileceğini ifade ederek, "2,5 ton su kapasiteli olan bu tankerler traktörün kuyruk miline bağlanarak çalışıyor ve depodaki suyu pompası aracılığıyla basıyor. Muhtemel bir yangında yangın söndürme araçları köyünüze ulaşıncaya kadar bunlarla yangına müdahale etme imkanı olacak. Belki de gelecek ekibe iş bırakmadan yangını kontrol altına alacak." dedi.

Konuşmanın ardından tankerler, köy muhtarlarına teslim edildi.

Törene Çayıralan Kaymakam Vekili Yusuf Melikşah Aydın, Gemerek Kaymakamı Kübra Karaalioğlu, Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, Çayıralan Orman İşletme Müdürü Ömer Faruk Bulut ve köy muhtarları katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.