pendik escort bayan
ak

Çayıralan'da Bin Fidan Toprakla Buluştu

22.03.2018 - 08:28, Güncelleme: 22.03.2018 - 08:28
 

Çayıralan'da Bin Fidan Toprakla Buluştu

YOZGAT (AA) - Çayıralan ilçesinde düzenlenen 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında bin fidan dikildi.21 Mart Dünya Ormancılık...

YOZGAT (AA) - Çayıralan ilçesinde düzenlenen 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında bin fidan dikildi.21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla Dikilitaş mevkisinde fidan dikim töreni düzenlendi. Törene, Kaymakam Vekili Fatih Eroğlu, Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, askerler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar, 600 sedir, 300 karaçam ve 100 ıhlamur fidanını toprakla buluşturdu. Tören sonunda açıklama yapan Kaymakam Vekili Eroğlu, töreni hazırlayanlara ve fidan dikimi yapan herkese teşekkür etti.Fidan diken öğrencilere ve fidan dikimine katılan protokole, diktikleri fidan için birer fidan sertifikası verildi.
YOZGAT (AA) - Çayıralan ilçesinde düzenlenen 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında bin fidan dikildi.21 Mart Dünya Ormancılık...

YOZGAT (AA) - Çayıralan ilçesinde düzenlenen 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında bin fidan dikildi.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla Dikilitaş mevkisinde fidan dikim töreni düzenlendi.

Törene, Kaymakam Vekili Fatih Eroğlu, Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, askerler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Katılımcılar, 600 sedir, 300 karaçam ve 100 ıhlamur fidanını toprakla buluşturdu.

Tören sonunda açıklama yapan Kaymakam Vekili Eroğlu, töreni hazırlayanlara ve fidan dikimi yapan herkese teşekkür etti.

Fidan diken öğrencilere ve fidan dikimine katılan protokole, diktikleri fidan için birer fidan sertifikası verildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.