pendik escort bayan
ak

Çayır Birkez Daha Başkan Seçildi

02.12.2017 - 15:33, Güncelleme: 02.12.2017 - 15:33
 

Çayır Birkez Daha Başkan Seçildi

Sivas Emlak Müşavirleri Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda yapılan gelen kurulda mevcut başkan Kerim Çayır ve yönetim kurulu güven tazeledi

Sivas Emlak Müşavirleri Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda yapılan gelen kurulda mevcut başkan Kerim Çayır ve yönetim kurulu güven tazelediDivan Başkanlığını Gazi Ateş’in yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.Yönetim Kurulunun görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Sivas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, üç yıllık faaliyetleri üyeleriyle paylaştı.Dernek olarak yapılan çalışmalarla birçok konuda örnek olduklarını dile getiren Çayır, emlakçının hakkını her platformda savunduklarını belirterek,, “Üç yıl içerisinde her zaman üyelerimizin haklarını korumak için gayret gösterdik. Tapu dairesine alıcı ile satıcıyı götürmeden hizmeti tekrar aktif hale getirmek için protokol imzaladık. Emlak sektörümüzün sorunlarını yazılı ve görsel basında sürekli gündeme getirdik. Derneğimize yeni bir yer kazandırarak faaliyetlerimizi dernek binamızda gerçekleştiriyoruz. Dernek üyelerimizle sürekli birlikte olmaya gayret gösterdik. Farkı esnaf gruplarının camlarında asıl ıolan ilanları sürekli gündeme getirerek ilgili yerlere rapor ettik. Meslekte seyyar olarak emlakçılık yapan ayakçılar için mücadelemizi yaptık. Emlakçı Web tabu uygulamasında Sivas plot bölge seçildik. Bölgemizde en iyi çalışan emlak meslek derneği olarak seçildik. Üyelerimizin her türlü sorunlarıyla yakında ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz desteğe teşekkür ediyorum”dediDenetim Kurulu faaliyetlerinin okunmasının ardından derneğin ismi üyelerin oylarıyla Sivas Emlak Danışmanları ve Müşavirleri Derneği oldu.Dilek ve temenniler bölümünde ise emlak sektörüne yıllarını veren esnaflara dernek yönetimi tarafından onure edilerek plaket verildi.Tek liste ile gidilen seçimlerde 3 yıldır başkanlık görevini sürdüren Kerim Çayır birkez daha seçilerek güven tazeledi.Dernek yönetimi Ahmet Korkmaz, Gökhan Karagülle, Metin Namoğlu, Halil Akından oluştu.Denetim Kurulunda ise Salim Kabze, Muhammed Deniz ve Halil Erdin yer aldı. 
Sivas Emlak Müşavirleri Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda yapılan gelen kurulda mevcut başkan Kerim Çayır ve yönetim kurulu güven tazeledi

Sivas Emlak Müşavirleri Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda yapılan gelen kurulda mevcut başkan Kerim Çayır ve yönetim kurulu güven tazeledi

Divan Başkanlığını Gazi Ateş’in yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Yönetim Kurulunun görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Sivas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, üç yıllık faaliyetleri üyeleriyle paylaştı.

Dernek olarak yapılan çalışmalarla birçok konuda örnek olduklarını dile getiren Çayır, emlakçının hakkını her platformda savunduklarını belirterek,, “Üç yıl içerisinde her zaman üyelerimizin haklarını korumak için gayret gösterdik. Tapu dairesine alıcı ile satıcıyı götürmeden hizmeti tekrar aktif hale getirmek için protokol imzaladık. Emlak sektörümüzün sorunlarını yazılı ve görsel basında sürekli gündeme getirdik. Derneğimize yeni bir yer kazandırarak faaliyetlerimizi dernek binamızda gerçekleştiriyoruz. Dernek üyelerimizle sürekli birlikte olmaya gayret gösterdik. Farkı esnaf gruplarının camlarında asıl ıolan ilanları sürekli gündeme getirerek ilgili yerlere rapor ettik. Meslekte seyyar olarak emlakçılık yapan ayakçılar için mücadelemizi yaptık. Emlakçı Web tabu uygulamasında Sivas plot bölge seçildik. Bölgemizde en iyi çalışan emlak meslek derneği olarak seçildik. Üyelerimizin her türlü sorunlarıyla yakında ilgilenmeye gayret gösteriyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz desteğe teşekkür ediyorum”dedi

Denetim Kurulu faaliyetlerinin okunmasının ardından derneğin ismi üyelerin oylarıyla Sivas Emlak Danışmanları ve Müşavirleri Derneği oldu.

Dilek ve temenniler bölümünde ise emlak sektörüne yıllarını veren esnaflara dernek yönetimi tarafından onure edilerek plaket verildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde 3 yıldır başkanlık görevini sürdüren Kerim Çayır birkez daha seçilerek güven tazeledi.

Dernek yönetimi Ahmet Korkmaz, Gökhan Karagülle, Metin Namoğlu, Halil Akından oluştu.

Denetim Kurulunda ise Salim Kabze, Muhammed Deniz ve Halil Erdin yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.