pendik escort bayan
ak

Çavuşoğlu, Irak'ın Yeni Dışişleri Bakanı El-hakim'i Tebrik Etti

26.10.2018 - 12:53, Güncelleme: 26.10.2018 - 12:53
 

Çavuşoğlu, Irak'ın Yeni Dışişleri Bakanı El-hakim'i Tebrik Etti

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ın yeni Dışişleri Bakanı Muhammed el-Hakim'i yeni görevi dolayısıyla kutladı.Diplomatik kaynaklardan...

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ın yeni Dışişleri Bakanı Muhammed el-Hakim'i yeni görevi dolayısıyla kutladı.Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Çavuşoğlu, Irak'ın yeni Dışişleri Bakanı el-Hakim ile telefonda görüştü.Çavuşoğlu görüşmede, yeni görevi dolayısıyla el-Hakim'i tebrik etti.Irak'ta bu ayın başında yapılan seçimde ülkenin yeni Cumhurbaşkanı Berhem Salih olmuş, başbakanlık görevi Şiilerin bağımsız adayı Adil Abdulmehdi'ye, Dışişleri Bakanlığı görevi ise Muhammed el-Hakim'e verilmişti.Türkiye de Irak'ın huzur, güvenlik ve istikrarı ile yeniden imarı konularında Irak'ta güvenoyu alan yeni hükümetle birlikte çalışmaya hazır olduğunu bildirmişti.
ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ın yeni Dışişleri Bakanı Muhammed el-Hakim'i yeni görevi dolayısıyla kutladı.Diplomatik kaynaklardan...

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ın yeni Dışişleri Bakanı Muhammed el-Hakim'i yeni görevi dolayısıyla kutladı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Çavuşoğlu, Irak'ın yeni Dışişleri Bakanı el-Hakim ile telefonda görüştü.

Çavuşoğlu görüşmede, yeni görevi dolayısıyla el-Hakim'i tebrik etti.

Irak'ta bu ayın başında yapılan seçimde ülkenin yeni Cumhurbaşkanı Berhem Salih olmuş, başbakanlık görevi Şiilerin bağımsız adayı Adil Abdulmehdi'ye, Dışişleri Bakanlığı görevi ise Muhammed el-Hakim'e verilmişti.

Türkiye de Irak'ın huzur, güvenlik ve istikrarı ile yeniden imarı konularında Irak'ta güvenoyu alan yeni hükümetle birlikte çalışmaya hazır olduğunu bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.