pendik escort bayan
ak

Çatıdan Düşen Kiremit Ustası Yaralandı

18.09.2017 - 11:03, Güncelleme: 18.09.2017 - 11:03
 

Çatıdan Düşen Kiremit Ustası Yaralandı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kiremitleri değiştirmek için çıktığı çatıdan düşen usta yaralandı.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akburun...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kiremitleri değiştirmek için çıktığı çatıdan düşen usta yaralandı.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akburun Mahallesi'nde iki katlı bir evin çatısına kiremitlerini değiştirmek için çıkan usta Veysel Yüğrük (57), dengesini kaybederek düştü. Toprak zemine düşerek yaralanan Yüğrük, ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Yüğrük'ün burada yapılan müdahalesinin ardından vücudunda kırıklar bulunması nedeniyle Konya'ya sevk edildiği öğrenildi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kiremitleri değiştirmek için çıktığı çatıdan düşen usta yaralandı.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akburun...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kiremitleri değiştirmek için çıktığı çatıdan düşen usta yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akburun Mahallesi'nde iki katlı bir evin çatısına kiremitlerini değiştirmek için çıkan usta Veysel Yüğrük (57), dengesini kaybederek düştü.

Toprak zemine düşerek yaralanan Yüğrük, ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yüğrük'ün burada yapılan müdahalesinin ardından vücudunda kırıklar bulunması nedeniyle Konya'ya sevk edildiği öğrenildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.