pendik escort bayan
ak

"Çat Kapı" İstihdam Ziyareti

24.03.2017 - 13:58, Güncelleme: 24.03.2017 - 13:58
 

"Çat Kapı" İstihdam Ziyareti

Kırşehir'de, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında ev ve iş yerlerine yapılan "çat kapı" ziyaretlerde çalışan memnuniyeti ve ilave istihdama yönelik çalışmalar değerlendiriliyor- Kırşehir SGK Müdürü Akdeniz: - "Bugüne kadar 21 emekli, 20

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında iş yerlerine ve çalışma hayatındaki kişilere yönelik "çat kapı" memnuniyet ziyaretleri yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Konya'da kamuoyuna ilan ettiği "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında çalışma başlatan Kırşehir Valiliği ve ilgili kurumların müdürleri, firma ile işverenlerle bazlı toplantı ve ziyaret programları başlattı. Kentteki işveren, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıların dışında Sosyal Güvelik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğünde oluşturulan ekiplerle, çalışma hayatında olanlar, emekliler, sağlık hizmeti alanlar ve şehit ailelerine yönelik memnuniyet ziyaretleri başlatıldı.Kırşehir SGK Müdürü Mehmet Akdeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatları doğrultusunda yaptıkları ziyaretlerde çalışanlar ile hizmet alanların memnuniyetini takip ettiklerini işverenlerden ilave istihdam ile ilgili düşüncelerini aldıklarını söyledi.Önceden haber vermeden yaptıkları bu faaliyetle şehit ailelerinden, sağlık hizmeti alanlara, emeklilere kadar bir dizi ev ziyareti yaptıklarını ifade eden Akdeniz, "Ekipler oluşturarak İl Müdürlüğümüzden hizmet alan, emekli olan, hasta olup da bizden medikal malzeme alanlara 'çat kapı' ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar 21 emekli, 20 tıbbi cihaz kullanan hasta, 13 iş yeri, 5 şehit yakını olmak üzere toplam 59 ziyaret gerçekleştirdik. Halen ziyaretlerimize devam ediyoruz." diye konuştu.Bazen kendisinin de katıldığı ziyaretleri mesai saati dışında akşam saat 19.30-21.30 arasında yaptıklarını anlatan Akdeniz, "Vatandaşlarımız çok memnun kalıyor. Her ev ayrı bir dünya. Bakış açımıza çok büyük katkısı oldu bu ziyaretlerin. Ziyaret ettiğimiz evlerde hizmet alanların düşüncelerini almanın yanı sıra sıkıntı ve talepleri olursa onları da not ederek giderilmesi yönünde çalışma yapıyoruz." dedi.
Kırşehir'de, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında ev ve iş yerlerine yapılan "çat kapı" ziyaretlerde çalışan memnuniyeti ve ilave istihdama yönelik çalışmalar değerlendiriliyor- Kırşehir SGK Müdürü Akdeniz: - "Bugüne kadar 21 emekli, 20

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında iş yerlerine ve çalışma hayatındaki kişilere yönelik "çat kapı" memnuniyet ziyaretleri yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Konya'da kamuoyuna ilan ettiği "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında çalışma başlatan Kırşehir Valiliği ve ilgili kurumların müdürleri, firma ile işverenlerle bazlı toplantı ve ziyaret programları başlattı.

Kentteki işveren, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantıların dışında Sosyal Güvelik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğünde oluşturulan ekiplerle, çalışma hayatında olanlar, emekliler, sağlık hizmeti alanlar ve şehit ailelerine yönelik memnuniyet ziyaretleri başlatıldı.

Kırşehir SGK Müdürü Mehmet Akdeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatları doğrultusunda yaptıkları ziyaretlerde çalışanlar ile hizmet alanların memnuniyetini takip ettiklerini işverenlerden ilave istihdam ile ilgili düşüncelerini aldıklarını söyledi.

Önceden haber vermeden yaptıkları bu faaliyetle şehit ailelerinden, sağlık hizmeti alanlara, emeklilere kadar bir dizi ev ziyareti yaptıklarını ifade eden Akdeniz, "Ekipler oluşturarak İl Müdürlüğümüzden hizmet alan, emekli olan, hasta olup da bizden medikal malzeme alanlara 'çat kapı' ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar 21 emekli, 20 tıbbi cihaz kullanan hasta, 13 iş yeri, 5 şehit yakını olmak üzere toplam 59 ziyaret gerçekleştirdik. Halen ziyaretlerimize devam ediyoruz." diye konuştu.

Bazen kendisinin de katıldığı ziyaretleri mesai saati dışında akşam saat 19.30-21.30 arasında yaptıklarını anlatan Akdeniz, "Vatandaşlarımız çok memnun kalıyor. Her ev ayrı bir dünya. Bakış açımıza çok büyük katkısı oldu bu ziyaretlerin. Ziyaret ettiğimiz evlerde hizmet alanların düşüncelerini almanın yanı sıra sıkıntı ve talepleri olursa onları da not ederek giderilmesi yönünde çalışma yapıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.