pendik escort bayan
ak

Casper Ve N11.com, "Kendi Bilgisayarını Kendin Tasarla" Diyor

Spor 16.10.2017 - 11:33, Güncelleme: 16.10.2017 - 11:33
 

Casper Ve N11.com, "Kendi Bilgisayarını Kendin Tasarla" Diyor

E-ticaret platformu n11.com, Casper ile yaptığı iş birliğiyle oyunseverlere kendi bilgisayarlarını tasarlama imkanı tanıyor

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu n11.com ve Casper arasındaki iş birliği kapsamında, "Casper ile kendi bilgisayarını yarat" projesi doğrultusunda oyunseverler n11.com üzerinden oyun bilgisayarında olmasını istediği bileşenleri seçebiliyor.n11.com açıklamasına göre, Casper ile yaptığı iş birliğiyle n11.com, oyunseverlere kendi bilgisayarlarını yaratma şansı sunuyor. Casper'ın oyunseverler için tasarladığı Excalibur G800 ve G600 dizüstü bilgisayar serilerinin yanı sıra masaüstü seçeneği Excalibur E800 modeli üzerinde kullanıcılara dilediği ekran kartı, RAM, depolama, sıvı soğutma ve işletim sistemini seçme özgürlüğü sunan iş birliği Türkiye'de "ilk" olma özelliği taşıyor.Kullanıcıların kendi ihtiyaç ve tercihlerine göre n11.com sayfası üzerinden tasarladıkları bilgisayarlar Casper Türkiye tarafından 2 yıl garanti kapsamında satışa sunuluyor. Ayrıca oyunseverlerin seçtiği donanımlar Casper fabrikasında sıfır olarak özel üretiliyor.
E-ticaret platformu n11.com, Casper ile yaptığı iş birliğiyle oyunseverlere kendi bilgisayarlarını tasarlama imkanı tanıyor

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu n11.com ve Casper arasındaki iş birliği kapsamında, "Casper ile kendi bilgisayarını yarat" projesi doğrultusunda oyunseverler n11.com üzerinden oyun bilgisayarında olmasını istediği bileşenleri seçebiliyor.

n11.com açıklamasına göre, Casper ile yaptığı iş birliğiyle n11.com, oyunseverlere kendi bilgisayarlarını yaratma şansı sunuyor. Casper'ın oyunseverler için tasarladığı Excalibur G800 ve G600 dizüstü bilgisayar serilerinin yanı sıra masaüstü seçeneği Excalibur E800 modeli üzerinde kullanıcılara dilediği ekran kartı, RAM, depolama, sıvı soğutma ve işletim sistemini seçme özgürlüğü sunan iş birliği Türkiye'de "ilk" olma özelliği taşıyor.

Kullanıcıların kendi ihtiyaç ve tercihlerine göre n11.com sayfası üzerinden tasarladıkları bilgisayarlar Casper Türkiye tarafından 2 yıl garanti kapsamında satışa sunuluyor. Ayrıca oyunseverlerin seçtiği donanımlar Casper fabrikasında sıfır olarak özel üretiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.