pendik escort bayan
ak

Carrefoursa'nın "Dost Hareketi" Yarışması

Spor 23.10.2017 - 13:13, Güncelleme: 23.10.2017 - 13:13
 

Carrefoursa'nın "Dost Hareketi" Yarışması

Yaklaşık 3 bin fotoğraf gönderilen yarışmanın birincisi İstanbul'da seçildi

İSTANBUL (AA) - CarrefourSA’nın insanların en yakın dostları kedi ve köpekler için düzenlediği yarışmanın kazananları belirlendi.Şirketin açıklamasına göre, CarrefourSA, sevimli dostlar için 2 gün boyunca devam eden "Dost Hareketi" yarışması düzenledi.Evcil hayvanları (kedi, köpek) ile birlikte çekilmiş fotoğrafların #carrefoursadosthareketi etiketiyle sosyal medyada paylaşıldığı yarışmaya yoğun ilgi gösterildi. Yarışmaya yaklaşık 3 bin fotoğraf gönderildi. Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde gerçekleştirdiği kampanyalar ile hayvanseverlerin yanında olmaya devam eden CarrefourSA, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere bir yıllık, 6 aylık ve 3 aylık mama hediyeleri verdi.CarrefourSA jürisi tarafından 10-13 Ekim'de değerlendirilen fotoğraflar sonucunda birinci İstanbul'dan Arif Özdemir oldu. Bir yıllık köpek mama hediyesi kazanan yarışmanın galibini Zonguldak'tan Gülcan Köroğlu takip etti ve 6 aylık kedi mamasını kazandı. "Dost Hareketi" yarışmasına İstanbul’dan katılan ve üçüncü olan Tülay Oskay ise CarrefourSA’dan 3 aylık kedi mamasına hak kazandı. Evcil hayvanların barınması ve ihtiyaçlarının karşılanması için Türkiye genelindeki mağazalarında yenilebilir tüketim fazlası ürünleri HayKonfed’in belirlediği temsilciliklere gönderen CarrefourSA, hem yiyeceklerin imha edilmesini engelliyor hem de sahipsiz hayvanların beslenmesini sağlıyor. CarrefourSA, "Dost Hareketi" projesi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki yenilebilir tüketim fazlası ürünleri sahipsiz sokak hayvanlarıyla paylaşıyor.
Yaklaşık 3 bin fotoğraf gönderilen yarışmanın birincisi İstanbul'da seçildi

İSTANBUL (AA) - CarrefourSA’nın insanların en yakın dostları kedi ve köpekler için düzenlediği yarışmanın kazananları belirlendi.

Şirketin açıklamasına göre, CarrefourSA, sevimli dostlar için 2 gün boyunca devam eden "Dost Hareketi" yarışması düzenledi.

Evcil hayvanları (kedi, köpek) ile birlikte çekilmiş fotoğrafların #carrefoursadosthareketi etiketiyle sosyal medyada paylaşıldığı yarışmaya yoğun ilgi gösterildi. Yarışmaya yaklaşık 3 bin fotoğraf gönderildi.

Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde gerçekleştirdiği kampanyalar ile hayvanseverlerin yanında olmaya devam eden CarrefourSA, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere bir yıllık, 6 aylık ve 3 aylık mama hediyeleri verdi.

CarrefourSA jürisi tarafından 10-13 Ekim'de değerlendirilen fotoğraflar sonucunda birinci İstanbul'dan Arif Özdemir oldu. Bir yıllık köpek mama hediyesi kazanan yarışmanın galibini Zonguldak'tan Gülcan Köroğlu takip etti ve 6 aylık kedi mamasını kazandı. "Dost Hareketi" yarışmasına İstanbul’dan katılan ve üçüncü olan Tülay Oskay ise CarrefourSA’dan 3 aylık kedi mamasına hak kazandı.

Evcil hayvanların barınması ve ihtiyaçlarının karşılanması için Türkiye genelindeki mağazalarında yenilebilir tüketim fazlası ürünleri HayKonfed’in belirlediği temsilciliklere gönderen CarrefourSA, hem yiyeceklerin imha edilmesini engelliyor hem de sahipsiz hayvanların beslenmesini sağlıyor.

CarrefourSA, "Dost Hareketi" projesi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki yenilebilir tüketim fazlası ürünleri sahipsiz sokak hayvanlarıyla paylaşıyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.