pendik escort bayan
ak

Carlos\'a, canlı yayında \"Kangal\" sürprizi

29.01.2014 - 13:21, Güncelleme: 29.01.2014 - 13:21
 

Carlos\'a, canlı yayında \"Kangal\" sürprizi

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’a katıldığı canlı yayında yavru Kangal köpeği hediye edildi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Sivas’ta yayın yapan bir televizyon kanalının Spor programına konuk oldu. Sivasspor'a geliş süreci başta olmak üzere çeşitli konularda açıklamalarda bulunan Carlos'a canlı yayında Kangal köpeği hediye edildi. Sivas Valiliği İl Özel İdaresi'ne ait Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nin Sorumlusu Hüseyin Yıldız, yavru Kangal köpeklerini stüdyoya getirerek Carlos'a köpekler hakkında bilgiler verdi. Sürpriz karşısında çok şaşıran Carlos, köpeklerin insanların en iyi arkadaşları olduğunu söyleyerek hediye için teşekkür etti. Hediye edilen yavru köpeklere ‘Şampiyon’ ve ‘Elli sekiz’ ismi verildi. sivas haber ( SİVAS )
Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’a katıldığı canlı yayında yavru Kangal köpeği hediye edildi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Sivas’ta yayın yapan bir televizyon kanalının Spor programına konuk oldu. Sivasspor'a geliş süreci başta olmak üzere çeşitli konularda açıklamalarda bulunan Carlos'a canlı yayında Kangal köpeği hediye edildi.


Sivas Valiliği İl Özel İdaresi'ne ait Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nin Sorumlusu Hüseyin Yıldız, yavru Kangal köpeklerini stüdyoya getirerek Carlos'a köpekler hakkında bilgiler verdi.

Sürpriz karşısında çok şaşıran Carlos, köpeklerin insanların en iyi arkadaşları olduğunu söyleyerek hediye için teşekkür etti. Hediye edilen yavru köpeklere ‘Şampiyon’ ve ‘Elli sekiz’ ismi verildi. sivas haber ( SİVAS )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.