pendik escort bayan
ak

Carlos, Galatasaray'ı Şaşırtıp Sivas'a Döneceğiz

24.09.2014 - 19:25, Güncelleme: 24.09.2014 - 19:25
 

Carlos, Galatasaray'ı Şaşırtıp Sivas'a Döneceğiz

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, "Galatasaray'ı sahasında da olsa onları şaşırtacak iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, "Galatasaray'ı sahasında da olsa onları şaşırtacak iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.   Sahasında oynadığı Torku Konyaspor maçından 1 puanla ayrılan Sivasspor, cuma akşamı deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Daha sonra futbolcular kondisyon hareketleri ile idmana devam etti.   Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, takım olarak iyi bir atmosferde çalıştıklarını vurgularken şunları söyledi:     "Oyuncularımızın kafasını da bu karşılaşma için hazırlıyoruz. Büyük takımlara karşı karışık dönemlerinde oynamak her zaman zordur. Ama önemli olan bizim sahada neler yapacaklarımızdır. Bu Galatasaray'da olabilir her hangi bir takımda olsa önemli olan saha içinde bizim yapacaklarımızdır. İyi bir şekilde hazırlanacağız. Galatasaray'ın sahasında da olsa gidip onları şaşırtıp. İyi bir sonuç alarak Sivas'a dönmeye çalışacağız. Futbolcularımız zaten şu anda karşılaşmaya hazırlar. Bu tip karşılaşmalar her futlocu için çok önemlidir. Büyük bir takıma karşı evinde oynayacağız. Her zamanki oynadığımız oyunu oynayacağız. Takım olarak oynayıp sonucu da bir şekilde belirleyeceğiz." - Sivas
Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, "Galatasaray'ı sahasında da olsa onları şaşırtacak iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, "Galatasaray'ı sahasında da olsa onları şaşırtacak iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

 

Sahasında oynadığı Torku Konyaspor maçından 1 puanla ayrılan Sivasspor, cuma akşamı deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Daha sonra futbolcular kondisyon hareketleri ile idmana devam etti.

 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, takım olarak iyi bir atmosferde çalıştıklarını vurgularken şunları söyledi:

 

 

"Oyuncularımızın kafasını da bu karşılaşma için hazırlıyoruz. Büyük takımlara karşı karışık dönemlerinde oynamak her zaman zordur. Ama önemli olan bizim sahada neler yapacaklarımızdır. Bu Galatasaray'da olabilir her hangi bir takımda olsa önemli olan saha içinde bizim yapacaklarımızdır. İyi bir şekilde hazırlanacağız. Galatasaray'ın sahasında da olsa gidip onları şaşırtıp. İyi bir sonuç alarak Sivas'a dönmeye çalışacağız. Futbolcularımız zaten şu anda karşılaşmaya hazırlar. Bu tip karşılaşmalar her futlocu için çok önemlidir. Büyük bir takıma karşı evinde oynayacağız. Her zamanki oynadığımız oyunu oynayacağız. Takım olarak oynayıp sonucu da bir şekilde belirleyeceğiz." - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.