pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çarkoğlu'nun "His 2" Sergisi Açıldı

Siyaset 26.10.2016 - 16:28, Güncelleme: 26.10.2016 - 16:28
 

Çarkoğlu'nun "His 2" Sergisi Açıldı

ANKARA (AA) - Fotoğraf sanatçısı Filiz Çarkoğlu, "His 2" isimli kişisel fotoğraf sergisini açtı.Sanatçının siyah-beyaz fotoğraflarının yer aldığı...

ANKARA (AA) - Fotoğraf sanatçısı Filiz Çarkoğlu, "His 2" isimli kişisel fotoğraf sergisini açtı.Sanatçının siyah-beyaz fotoğraflarının yer aldığı sergi, 31 Ekim'e kadar Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Sanat Galerisinde sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek."His 2" fotoğraf sergisinde, insanın zamana karşı değişimi, karşı koyamayışın ruhsal devinimleri ve duyguları yer alıyor. Uzun pozlama, düşük ışık ve yüksek ışık teknikleriyle çekilen fotoğraflardan oluşan serginin ilki 2015'te Ankara TESK Sanat Galerisinde ve İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Bindallı Sanat Galerisinde sergilendi.Çarkoğlu, 1974'te Şanlıurfa'da doğdu. Ankara Üniversitesi Kütüphanecilik bölümünden mezun olan sanatçı, 2012'de üç arkadaşıyla Ankara Fotoğraf Akademisi'ni kurdu. "His... Feeling" sergisiyle sanatseverlerle ilk kez buluşan Çarkoğlu çalışmalarına devam ediyor.
ANKARA (AA) - Fotoğraf sanatçısı Filiz Çarkoğlu, "His 2" isimli kişisel fotoğraf sergisini açtı.Sanatçının siyah-beyaz fotoğraflarının yer aldığı...

ANKARA (AA) - Fotoğraf sanatçısı Filiz Çarkoğlu, "His 2" isimli kişisel fotoğraf sergisini açtı.

Sanatçının siyah-beyaz fotoğraflarının yer aldığı sergi, 31 Ekim'e kadar Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Sanat Galerisinde sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

"His 2" fotoğraf sergisinde, insanın zamana karşı değişimi, karşı koyamayışın ruhsal devinimleri ve duyguları yer alıyor. Uzun pozlama, düşük ışık ve yüksek ışık teknikleriyle çekilen fotoğraflardan oluşan serginin ilki 2015'te Ankara TESK Sanat Galerisinde ve İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Bindallı Sanat Galerisinde sergilendi.

Çarkoğlu, 1974'te Şanlıurfa'da doğdu. Ankara Üniversitesi Kütüphanecilik bölümünden mezun olan sanatçı, 2012'de üç arkadaşıyla Ankara Fotoğraf Akademisi'ni kurdu.

"His... Feeling" sergisiyle sanatseverlerle ilk kez buluşan Çarkoğlu çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.