pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cardfinans'tan Instagram Fotoğraf Sergisi

14.03.2018 - 16:13, Güncelleme: 14.03.2018 - 16:13
 

Cardfinans'tan Instagram Fotoğraf Sergisi

Mutluluk Günü Sergisi, 17-20 Mart'ta, 10.00-18.00'de Soul'n Art Gallery Akaretler'de ziyaret edilebilecek

İSTANBUL (AA) - CardFinans'ın Instagram'ı gerçek dünyaya taşıyarak insanların birbirlerinin mutlu anlarından ilham almasını sağlamak üzere düzenlediği etkinliğe 6 bin 500 kişi, 8 bin 300 fotoğraf ile katıldı. QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, CardFinans, özel günlerde de tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor. Yarışmada "#HayatAldıklarındanFazlasıdır" ve "#mutluyumçünkü" etiketleri ile mutluluğun fotoğrafları Instagram uygulaması aracılığı ile paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflarda mutluluk tanımında ana tema, "anne-bebek sevgisi" ve "aşk" oldu.Dünya Mutluluk Günü'ne özel olarak başlatılan etkinlik kapsamında insanlar, arkadaşları ile geçirdikleri zamanları ve tatil fotoğraflarını paylaşmaya değer kareler olarak gördü. Etkinliğe 6 bin 500 kişi, 8 bin 300 fotoğraf ile katıldı.Özel jürinin seçimi ile en az bin fotoğrafın polaroid olarak ziyaretçilerle buluşacağı Mutluluk Günü Sergisi, 17-20 Mart'ta, 10.00-18.00'de Soul'n Art Gallery Akaretler'de ziyaret edilebilecek.
Mutluluk Günü Sergisi, 17-20 Mart'ta, 10.00-18.00'de Soul'n Art Gallery Akaretler'de ziyaret edilebilecek

İSTANBUL (AA) - CardFinans'ın Instagram'ı gerçek dünyaya taşıyarak insanların birbirlerinin mutlu anlarından ilham almasını sağlamak üzere düzenlediği etkinliğe 6 bin 500 kişi, 8 bin 300 fotoğraf ile katıldı.

QNB Finansbank'tan yapılan açıklamaya göre, CardFinans, özel günlerde de tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor.

Yarışmada "#HayatAldıklarındanFazlasıdır" ve "#mutluyumçünkü" etiketleri ile mutluluğun fotoğrafları Instagram uygulaması aracılığı ile paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflarda mutluluk tanımında ana tema, "anne-bebek sevgisi" ve "aşk" oldu.

Dünya Mutluluk Günü'ne özel olarak başlatılan etkinlik kapsamında insanlar, arkadaşları ile geçirdikleri zamanları ve tatil fotoğraflarını paylaşmaya değer kareler olarak gördü. Etkinliğe 6 bin 500 kişi, 8 bin 300 fotoğraf ile katıldı.

Özel jürinin seçimi ile en az bin fotoğrafın polaroid olarak ziyaretçilerle buluşacağı Mutluluk Günü Sergisi, 17-20 Mart'ta, 10.00-18.00'de Soul'n Art Gallery Akaretler'de ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.