pendik escort bayan
ak

Cappy'den Ramazan Ayına Özel Şerbet

10.05.2019 - 11:48, Güncelleme: 10.05.2019 - 11:48
 

Cappy'den Ramazan Ayına Özel Şerbet

İSTANBUL (AA) - Cappy, ramazan ayına özel ürettiği Cappy Geleneksel Ramazan Şerbeti'ni bu yıl da tüketicilerle buluşturuyor.Cappy'den yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Cappy, ramazan ayına özel ürettiği Cappy Geleneksel Ramazan Şerbeti'ni bu yıl da tüketicilerle buluşturuyor.Cappy'den yapılan açıklamaya göre, 600 yıllık geçmişe dayanan ramazan şerbeti geleneğini sofralara taşıyan Cappy, Geleneksel Ramazan Şerbeti'ni 9'uncu yılında da tüketicilerle buluşturuyor. Doğal meyve tatlarının lezzetiyle piyasaya çıktığı 2010'dan bu yana ilgi gören Cappy Geleneksel Ramazan Şerbeti, lezzetini vişne, kırmızı üzüm, erik, zencefil, karanfil ve incirin uyumundan alıyor.Cappy ile yeniden hayata geçirilen Geleneksel Ramazan Şerbeti, ferah tadı ve zengin içeriğiyle iftar sofralarında yerini alıyor.
İSTANBUL (AA) - Cappy, ramazan ayına özel ürettiği Cappy Geleneksel Ramazan Şerbeti'ni bu yıl da tüketicilerle buluşturuyor.Cappy'den yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Cappy, ramazan ayına özel ürettiği Cappy Geleneksel Ramazan Şerbeti'ni bu yıl da tüketicilerle buluşturuyor.

Cappy'den yapılan açıklamaya göre, 600 yıllık geçmişe dayanan ramazan şerbeti geleneğini sofralara taşıyan Cappy, Geleneksel Ramazan Şerbeti'ni 9'uncu yılında da tüketicilerle buluşturuyor.

Doğal meyve tatlarının lezzetiyle piyasaya çıktığı 2010'dan bu yana ilgi gören Cappy Geleneksel Ramazan Şerbeti, lezzetini vişne, kırmızı üzüm, erik, zencefil, karanfil ve incirin uyumundan alıyor.

Cappy ile yeniden hayata geçirilen Geleneksel Ramazan Şerbeti, ferah tadı ve zengin içeriğiyle iftar sofralarında yerini alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.