pendik escort bayan
ak

Cappadox Festivali

19.05.2017 - 19:23, Güncelleme: 19.05.2017 - 19:23
 

Cappadox Festivali

Kapadokya'daki festival kapsamında İsveçli kontrbasçı Lars Danielsson konser verdi

NEVŞEHİR (AA) - Müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava etkinliklerinin düzenlendiği "Cappadox Festivali" kapsamında, İsveçli kontrbasçı Lars Danielsson tarafından dinleti sunuldu."Dünyadan Çıkış Yolları" temasıyla sanat ve doğaseverleri buluşturan festival, Avanos ilçesindeki Güray Yeraltı Seramik Müzesi'nde devam etti.Yer altındaki kayadan oyma müzede oluşturulan konser salonunda katılımcılar, mistik bir ortamda Danielsson'un sevilen parçalarını dinledi.Festival yarın doğa yürüyüşü ve çeşitli açık hava etkinlikleri ile devam edecek.
Kapadokya'daki festival kapsamında İsveçli kontrbasçı Lars Danielsson konser verdi

NEVŞEHİR (AA) - Müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava etkinliklerinin düzenlendiği "Cappadox Festivali" kapsamında, İsveçli kontrbasçı Lars Danielsson tarafından dinleti sunuldu.

"Dünyadan Çıkış Yolları" temasıyla sanat ve doğaseverleri buluşturan festival, Avanos ilçesindeki Güray Yeraltı Seramik Müzesi'nde devam etti.

Yer altındaki kayadan oyma müzede oluşturulan konser salonunda katılımcılar, mistik bir ortamda Danielsson'un sevilen parçalarını dinledi.

Festival yarın doğa yürüyüşü ve çeşitli açık hava etkinlikleri ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.