pendik escort bayan
ak

Çankırı'da Uyuşturucu Operasyonu

16.08.2017 - 17:23, Güncelleme: 16.08.2017 - 17:23
 

Çankırı'da Uyuşturucu Operasyonu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da düzenlenen operasyonda 2,25 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ile esrar yapımında kullanılan 7 kök Hint keneviri ele geçirildi....

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da düzenlenen operasyonda 2,25 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ile esrar yapımında kullanılan 7 kök Hint keneviri ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu satıcısı ve kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.Operasyonda H.A.D, B.D, U.Ç. ve A.Y. adlı şüpheliler kamuoyunda "bonzai" olarak bilinen 2,25 gram sentetik kannabinoid ele geçirilken, Ş.G. isimli şahsın evinde yapılan aramada 7 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi.Zanlılar hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak " suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da düzenlenen operasyonda 2,25 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ile esrar yapımında kullanılan 7 kök Hint keneviri ele geçirildi....

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da düzenlenen operasyonda 2,25 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ile esrar yapımında kullanılan 7 kök Hint keneviri ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu satıcısı ve kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda H.A.D, B.D, U.Ç. ve A.Y. adlı şüpheliler kamuoyunda "bonzai" olarak bilinen 2,25 gram sentetik kannabinoid ele geçirilken, Ş.G. isimli şahsın evinde yapılan aramada 7 kök dişi Hint keneviri ele geçirildi.

Zanlılar hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak " suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.