pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Toplu Sünnet

24.08.2016 - 14:33, Güncelleme: 24.08.2016 - 14:33
 

Çankırı'da Toplu Sünnet

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen 9. sünnet şöleninde 196 çocuk sünnet ettirildi. Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda düzenlenen sünnet...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen 9. sünnet şöleninde 196 çocuk sünnet ettirildi. Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda düzenlenen sünnet şöleni, Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunarak başladı. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediyenin geleneksel hale getirdiği sünnet hizmetinden 9 yılda, bin 610 çocuğun faydalandığını açıkladı. Çocukların iyi yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Dinç, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlara gözümüz gibi bakıyoruz. Ülkemizin ve insanlığın geleceği çocuklarımızın elinde. Dolayısı ile çocuklarımız için yapılan her yatırım Allah katında çok değerlidir. Çocuklarımıza hizmet ederken, onları mutlu ederken ve geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya çalışırken aslında Allah'ın rızasını kazanmaya çalışıyoruz. O yüzden çocuklarımız için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar çok önemli." dedi.15 Temmuz'dan sonra çocuk yetiştirmenin öneminin daha da belirgin şekilde ortaya çıktığını kaydeden Dinç, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin harici ve dahili düşmanlarına asla fırsat verilmemesi adına çocukların vatan, bayrak, din, memleket için çok iyi yetişmiş bireyler olmaları gerekiyor." diye konuştu.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen 9. sünnet şöleninde 196 çocuk sünnet ettirildi. Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda düzenlenen sünnet...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen 9. sünnet şöleninde 196 çocuk sünnet ettirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda düzenlenen sünnet şöleni, Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunarak başladı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediyenin geleneksel hale getirdiği sünnet hizmetinden 9 yılda, bin 610 çocuğun faydalandığını açıkladı.

Çocukların iyi yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Dinç, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onlara gözümüz gibi bakıyoruz. Ülkemizin ve insanlığın geleceği çocuklarımızın elinde. Dolayısı ile çocuklarımız için yapılan her yatırım Allah katında çok değerlidir. Çocuklarımıza hizmet ederken, onları mutlu ederken ve geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya çalışırken aslında Allah'ın rızasını kazanmaya çalışıyoruz. O yüzden çocuklarımız için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar çok önemli." dedi.

15 Temmuz'dan sonra çocuk yetiştirmenin öneminin daha da belirgin şekilde ortaya çıktığını kaydeden Dinç, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin harici ve dahili düşmanlarına asla fırsat verilmemesi adına çocukların vatan, bayrak, din, memleket için çok iyi yetişmiş bireyler olmaları gerekiyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.